Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Samuel Eto'o o avertizează pe ”favorita” Atletico înaintea derby-ului din La Liga: ”Barcelona mereu va fi Barcelona”

Samuel Eto'o o avertizează pe ”favorita” Atletico înaintea derby-ului din La Liga: ”Barcelona mereu va fi Barcelona”

La Liga

Comentarii

Înaintea derby-ului dintre Atletico şi Barcelona, Samuel Eto'o a vorbit despre duelul dintre cele două, avertizând formaţia din Madrid.

Atletico Madrid va primi vizita Barcelonei, sâmbătă seara, de la ora 22:00, în a opta etapă din La Liga. Formaţia catalană vine după umilinţa cu Benfica, 0-3, în duelul cu favorita la titlu şi campioana en-titre. Mai mult, cu Ronald Koeman la un pas de a fi demis, presiunea este mare pe jucătorii Barcei.

Înaintea duelului dintre cele două, una dintre legendele catalanilor, Samuel Eto'o, a amintit că în ciuda formai slabe, Barcelona rămâne Barcelona. Camerunezul a recunoscut că Alteti are lotul mai puternic şi e favorită atât la titlu, cât şi în confruntarea cu Barcelona, însă nu a acceptat ca fosta sa echipă să se considere învinsă din start.

Samuel Eto'o o avertizează pe ”favorita” Atletico înaintea derby-ului din La Liga

Din punctul meu de vedere, Atletico are acum cel mai bun lot din La Liga, nu doar mai bun decât al Barcelonei. Ea e favorita, dar Barca mereu va fi Barca”, a declarat Samuel Eto'o.

Barcelona a început slab actualul sezon, în special în Liga Campionilor. Cu două înfrângeri consecutive, ambele 0-3, cu Byern şi Benfica, fără să înregistreze vreun şut pe poartă, catalnii au avut parte de cel mai slab început din Champions League din istoria clubului.

Afla mai multe despre: la ligaatletico madridfc barcelonaaltetico barcasamuel eto'o 

viewscnt
Articole similare