Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şase fotbalişti noi pentru Dinamo în prima etapă a Superligii! Clubul alb-roşu a primit vestea mult aşteptată de la FIFA în privinţa interdicţiei

Şase fotbalişti noi pentru Dinamo în prima etapă a Superligii! Clubul alb-roşu a primit vestea mult aşteptată de la FIFA în privinţa interdicţiei

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a primit o veste rea şi una bună înainte de startul Superligii. Dacă noul plan de reorganizare n-a primit un răspuns, "câinii" au obţinut măcar anularea interdicţiei la transferuri.

Dinamo a primit şi o veste bună în startul sezonului! Cele şase transferuri sunt în siguranţă

FIFA a dictat o sancţiune pentru Dinamo, care n-a putut înregistra până acum transferurile efectuare de-a lungul verii. 

Nemec, Gol, Puljic, Albentosa şi Akpala sunt fotbaliştii care au reclamat clubul la FIFA, pentru restanţe care s-au ridicat la jumătate de milion de euro. 

În cele din urmă, FIFA a dictat ridicarea interdicţiei, iar Ovidiu Burcă se va putea baza pe cei şase fotbalişti transferaţi în vară, în prima etapă cu Universitatea Craiova. 

”FIFA a înştiinţat în acest moment Federaţia Română de Fotbal cu privire la ridicarea interdicţiei, astfel încât jucătorii pot fi înregistraţi din acest moment”, a anunţat Radio Dinamo 1948.

Adnan Golubovic, Hakim Abdallah, Goncalo Gregorio, Denis Politic, Cristi Costin şi Kevin Ciubotaru sunt fotbaliştii care au semnat cu Dinamo în această vară, dar care n-au putut fi înregistraţi de "câini". 

De asemenea, în "haită" au revenit Ricardo Grigore şi Giani Creţu, împrumutaţi în sezonul trecut la U Craiova 1948 şi Petrolul Ploieşti, respectiv FC Argeş.

O nouă amânare în cazul noului plan de reorganizare

Decizia Tribunalului Bucureşti în legătură cu noul plan de reorganizare modificat al celor de la Dinamo a fost din nou amânată.

Deşi aveau mari speranţe că judecătorul sindic le va oferi un răspuns pozitiv, dinamoviştii au avut parte de o nouă amânare, termenul fiind 4 septembrie, ora 10:00, dată când greva magistraţilor se va fi încheiat.

Vestea reprezintă şi o amânare a venirii celor doi investitori pregătiţi să-şi direcţioneze banii la Dinamo Bucureşti. 

Afla mai multe despre: sorin cartuinterdictie transferuri dinamotransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare