Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal înaintea derby-ului dintre FC U şi CSU! Gardul legendei Craiovei, vandalizat: ”Cârţu = Sifon”. Cine este responsabil şi reacţia fostului atacant | FOTO

Scandal înaintea derby-ului dintre FC U şi CSU! Gardul legendei Craiovei, vandalizat: ”Cârţu = Sifon”. Cine este responsabil şi reacţia fostului atacant | FOTOgalerie foto

Superliga

Comentarii

Cu câteva zile înaintea primei întâlniri dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova, gardul locuinţei lui Sorin Cârţu a fost vandalizat.

Un meci istoric urmează să se joace duminică seara. Două echipe care pretind că sunt continuatoarea aceleiaşi formaţii se vor duela, pe stadionul pe care îl împart. FC U Craiova va fi gazda, în teorie, împotriva rivalei Universitatea, iar spiritele s-au încins deja, cu zile înainte de derby.

Pe gardul locuinţei lui Sorin Cârţu, legendă a fotbalului oltean, au apărut injurii şi ameninţări. Persoane necunoscute au scris pe gardul proprietăţii din Craiova mesaje precum "Cârţu = Sifon", ”CSU = Clonă" şi "Mori".

Gardul locuinţei lui Sorin Cârţu, vandalizat

Vandalismul locuinţei sale nu i-a picat bine lui Cârţu, desigur, iar acesta a avut o replică ironică pentru cei responsabili pentru scrisul de pe gardul său. Preşedintele Universităţii Craiova i-a îndemnat pe vinovaţi să vină ziua data viitoare, pentru că nu le-ar face nimeni nimic.

Am fost la poliţie, dar încă nu am primit vreun răspuns nici pentru plângerile anterioare pe care le-am făcut. Îi auziţi pe ăşti: `A început războiul, a început lupta`. Domnilor de la autorităţi, ieşiţi, bă, la război sau ce trebuie să faceţi voi ca să aplanaţi situaţia. Nu să staţi. Uite, eu spun acum, nu mai veniţi, mă, noaptea, atacaţi ziua, că nu vă face nimeni nimic.

Veniţi ziua şi fără mască, că nu vă face nimeni nimic. Eu normal că mă duc la poliţie dacă vii la mine cu faţa acoperită, vino, mă, fără mască, dacă ai ceva să-mi spui. Ai curaj? Vino, mă, şi vorbeşte. Nu noaptea ca vagabonţii, ca haiducii. Ce-i asta? Suntem în anul 2021, mă”, a declarat Sorin Cârţu, la Pro X.

Cine este responsabil

Nu este pentru prima dată când fostul internaţional român este luat la ţintă. În trecut, gardul acestuia a mai fost vandalizat, însă, conform liderului galeriei lui FC U, fani ai Universităţii ar fi fost de vină. Aceştia ar fi scris pe gardul propriului preşedinte pentru a da vina pe rivali.

"Nu ştiu dacă a fost mâna noastră sau, cum a fost în trecut, mâna celor de la CSU, care au dat vina pe noi şi poliţia a spus că au fost cei din Peluza Nord. Data trecută, cei din Peluza Nord i-au mâzgălit gardul lui Sorin Cârţu, au pus Peluza Sud şi au dat vina pe noi. Poliţia a făcut verificări şi a spus că au fost cei din Peluza Nord", a declarat Andrei Preda, lider al galeriei FC U Craiova, la ProX.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: liga 1fc u craiovauniversitatea craiovasorin cârţufc u craiova universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare