Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Metz - PSG! Portarul gazdelor s-a repezit asupra lui Mbappe, Neymar l-a dărâmat din picioare. S-a lăsat cu eliminări | VIDEO

Scandal la Metz - PSG! Portarul gazdelor s-a repezit asupra lui Mbappe, Neymar l-a dărâmat din picioare. S-a lăsat cu eliminări | VIDEO

PSG

Comentarii

PSG s-a impus in extremis în faţa lui Metz, miercuri seara, scor 2-1, graţie golului marcat de Hakimi în prelungirile partidei. Un scandal a izbucnit apoi, după ce Mbappe l-a provocat pe portarul gazdelor.

Parcursul perfect al PSG-ului în campionat a continuat şi în a şaptea etapă. Parizienii s-au impus şi pe terenul lui Metz, însă au fost la un pas de a scăpa victoria din mână. Hakimi a fost eroul, marcând golul câştigător în ultimele secunde.

Scandal la Metz - PSG!

Bucurându-se de reuşita colegului, Mbappe a făcut un gest provocator portarului advers, iar acesta a erupt. Oukidja s-a dus furtunos spre francez, care sărbătorea cu coechipierii, pentru a îl confrunta despre gestul făcut, însă Neymar a intervenit rapid şi l-a împins pe jos pe goalkeeper-ul algerian.

Un scandal între cele două echipe a izbucnit, iar tehnicianul gazdelor, Frederic Antonetti, a fost eliminat pentru coechipier nesportiv, după ce şi alt fobtalist al lui fusese eliminat cu doar câteva minute înainte, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Afla mai multe despre: psgscandal psgmetz psgneymarmbappe 

viewscnt
Articole similare