Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru la Dinamo! Rednic şi Sorescu, la un pas de bătaie: ”Tu cu mine vorbeşti aşa?!”

Scandal monstru la Dinamo! Rednic şi Sorescu, la un pas de bătaie: ”Tu cu mine vorbeşti aşa?!”

Dinamo București

Comentarii

Haosul general continuă la Dinamo! După ce Rednic l-a înlocuit pe Sorescu în partida cu Gaz Metan, cei doi au fost la un pas de a se lua la bătaie.

Gaz Metan Mediaş i-a administrat un nou eşec lui Dinamo, primul de la venirea lui Rednic. Ronaldo Deaconu a marcat două goluri de poveste şi le-a adus gazdelor victoria, scor 2-1, Mirko Ivanovski marcând şi el de la punctul cu var pe final de meci.

Deian Sorescu a fost printre dinamoviştii care au dezamăgit la Mediaş, astfel că Rednic l-a scos la pauză. Căpitanului ”câinilor” nu i-a picat bine decizia antrenorului său, iar o ceartă a izbucnit între cei doi, după fluierul final.

Scandal monstru la Dinamo! Rednic şi Sorescu, la un pas de bătaie

”Puriul” a fost înfuriat de comportmentul elevului său şi a izbucnit cum nu a făcut-o niciodată, anunţă prosport.ro. Rednic i-a pus mâna în barbă lui Sorescu şi i-a strigat: ”Tu cu mine vorbeşti aşa? Ai grijă că poate nu mai joci deloc!”.

Cei doi au fost despărţiţi rapid, însă scandalul arată cât de gravă este situaţia de la Dinamo. Căpitanul şi antrenorul echipei, care ar trebui să pună umărul împreună la salvarea clubului, se ceartă în faţa întregului vestiar.

După revenirea de la Mediaş, ”câinii” au ajuns dis-de-dimineaţă la Săftica. După câteva ore de odihnă şi luarea micului dejun, fotbaliştii au fost scoşi la antrenament de Rednic, în ploaie, spre nemulţumirea acestora. Antrenorul le-a pregătit un program strict de pregătire, iar jucătorii sunt foarte nemulţumiţi de acesta, confrom sursei citate.

Astfel, ”câinii” rămân fără victorie în ultimele nouă etape, iar retrogradarea pare din ce în ce mai probabilă. Mai mult, cu Sorescu lipsit de formă şi certat cu antrenorul, Dinamo şi-a pierdut cel mai mare atu, căpitanul său.

Afla mai multe despre: dinamomireca rednicdeian sorescu 

viewscnt
Articole similare