Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se adevereşte coşmarul lui Gigi Becali? Rivalul pe care nu vrea să-l întâlnească sub nicio formă a făcut primul pas

Se adevereşte coşmarul lui Gigi Becali? Rivalul pe care nu vrea să-l întâlnească sub nicio formă a făcut primul pas

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a numit cei doi oameni pe care nu ar vrea să ii aibă drept rivali în Superliga în viitorul apropiat, Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu.

Experienţa lui Mircea Lucescu îl sperie pe Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a numit cei doi oameni care i-ar putea cauza probleme în cazul în care ar decide să se implice la un club din Superliga, mai exact, la Dinamo.

"Il Luce" a făcut deja primul pas în această direcţie. Cel mai mare antrenor român al tuturor timpurilor a fost prezent la baza de pregătire a celor de la Dinamo, de la Săftica, în timpul antrenamentelor care au avut loc joi, anunţă Prosport.

Discurs motivant din partea lui Mircea Lucescu, pentru jucătorii lui Dinamo

Fostul antrenor, dar şi jucător al celor de la Dinamo a ţinut să le vorbească "câinilor", înainte de partida lor de luni, cu Farul Constanţa, partidă care se va disputa pe Stadionul Central din Ovidiu, de la ora 20:00.

Lucescu le-a ţinut un discurs dinamoviştilor, care se află pe locul 16 în Superliga, ultimul loc din clasament, după 24 de etape.

"Singurii care ar putea să treacă peste mine sunt Ţiriac şi Lucescu, dar mă bat şi eu, chiar dacă ar investi. E variantă viabila cu ei la Dinamo. Lucescu a zis că stadionul va fi în centru şi vor fi şi alte servicii. Stadionul va avea multe spaţii comerciale.

Ei ce au spus? Că dacă ajung la o înţelegere cu Ministerul de Interne. Ce înseamnă asta? Stadionul va deservi echipa de fotbal, iar spaţiile comerciale pot scoate 10 milioane de euro pe an, cel puţin.

Varianta Ţiriac – Lucescu e de luat în calcul. Ţiriac e deştept, niciodată nu o să poată pierde bani. E prea deştept la afaceri. Nici nu-l interesează pe el, are prea multă popularitate, nume şi ce vrei tu. Îl mai interesează pe el asta? Nu l-a interesat niciodată nici în politică, nici în nimic. El niciodată nu intră dacă pierde bani. Lucescu a şi zis că vor intra doar în varianta în care vor avea succes.

Ţiriac şi Lucescu sunt singurii care mă pot învinge pe mine. Nu cred că mă pot bate cu ei. O să mă zbat, dar e greu să te baţi cu ei. Ţiriac are bani mulţi, iar Lucescu e cel mai mare specialist din fotbalul românesc care a existat. Eu mă mai zbat, dar va fi greu", a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

Mircea Lucescu a vorbit despre perspectiva unui proiect la Dinamo, alături de Ion Ţiriac.

"Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim. Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi îi leagă aşa o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc pe el, el pe noi. 

Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot şi pe urmă pleca. Este foarte ataşat de culorile echipei naţionale.

Prin acest proiect, Ţiriac şi Lucescu şi-ar dori să regăsească valorile care i-au făcut mari în sport. Şi pe unul, şi pe altul ne-a interesat evoluţia sportului românesc. Încercăm să ne dăm seama din nou de ce... Talentul e acelaşi, nu s-a întâmplat nimic. Suntem construiţi pentru a face sport", spunea Mircea Lucescu, la sfârşitul lunii ianuarie.

 

Afla mai multe despre: superligamircea lucescugigi becalifcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare