Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte revenirea anului? Spaniolii anunţă că Jorge Mendes vrea să-l ducă pe Cristiano la Real Madrid

Se pregăteşte revenirea anului? Spaniolii anunţă că Jorge Mendes vrea să-l ducă pe Cristiano la Real Madrid
Comentarii

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus şi nu pare dispus să piardă timpul. Impresarul său analizează posibilitatea revenirii fotbalistului pe Santiago Bernabeu. Carlo Ancelotti poate juca un rol important, italianul fiind un mare admirator al lui CR7

Super starul portughez mai are contract până în iunie 2022 cu Juventus, dar dorinţa sa clară în acest moment, pare aceea de a o părăsi pe ”Bătrâna Doamnă”. După ce în cursul zilei de miercuri, jurnalistul italian Fabrizio Romano, a anunţat că o posibilă despărţire între Ronaldo şi Juventus nu pare deloc imposibilă, acum ies la suprafaţă informaţii noi.

Cristiano Ronaldo este curtat de Manchester United şi Paris Saint Germain, dar cea mai surprinzătoare informaţie vine din Spania.

Revine Cristiano Ronaldo la Real Madrid? Jorge Mendes vrea să iniţieze discuţiile

La finalul partidei dintre Portugalia şi Belgia de la Euro 2020, una care a adus eliminarea lusitanilor de la turneul final, Cristiano Ronaldo şi Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, au rămas să vorbească preţ de câteva minute. Un detaliu care, firesc, a atras atenţia presei iberice.

Defensa Central, un site apropiat de Real Madrid, anunţă că jucătorul nu vrea să negocieze cu Juventus nimic, pentru că îşi doreşte să plece. Sursa citată susţine că Jorge Mendes deja a început să-i caute jucătorului său echipă, iar acesta este motivul pentru care opţiunea Real Madrid a reapărut pe tapet.

”Agentul jucătorului analizează varianta de a-l propune pe Cristiano la Real Madrid, pentru că revenirea lui Carlo Ancelotti la echipă a schimbat situaţia în privinţa portughezului.” anunţă sursa citată.

Totuşi, Defensa explică şi că o posibilă revenire a lui Cristiano este o variantă realistă doar dacă starul portughez îşi va reduce pretenţiile salariale: ”Dacă nu va decide să renunţe la o parte din salariul uriaş, revenirea lui este aproape imposibilă” mai scrie sursa citată.

Între timp, Juve pare deja decisă să-i caute înlocuitori portughezului, iar presa italiană a scos la iveală câteva nume interesante.

Postul de radio Cadena Cope: ”Totul depinde de ei”

Cristiano Ronaldo a redevenit subiect de discuţii începând de miercuri seara. Informaţia care îl anunţă la Real Madrid a plecat pentru prima dată de la postul de radio, Cadena Cope.

Miercuri, în cadrul emisiunii El Partidazo de Cope, s-a vorbit despre revenirea starului lusitan la Real Madrid, jurnaliştii prezenţi în emisiune explicând că ”aceasta este dorinţa jucătorului, care şi-ar fi explicat intenţiile în cercul său de prieteni”

”Depinde de ei, totul e posibil” a fost anunţul făcut de Cope. Totuşi, pentru Real Madrid, prioritatea numărul 1 pare Kylian Mbappe, cel despre care LEquipe scrie că nu vrea să rămână la PSG şi în sezonul viitor.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusreal madridjorge mendes 

viewscnt
Articole similare