Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Servus!”. Singurul cuvânt pe care Harry Kane îl ştie în limba germană. Englezul a pierdut deja primul trofeu la Bayern: Supercupa Germaniei

”Servus!”. Singurul cuvânt pe care Harry Kane îl ştie în limba germană. Englezul a pierdut deja primul trofeu la Bayern: Supercupa Germaniei

Bayern Munchen

Comentarii

Harry Kane (30 de ani) a plecat de la Tottenham la Bayern şi ştie un singur cuvânt în limba germană.

”Servus!”. Singurul cuvânt pe care Harry Kane îl ştie în limba germană

Atacantul englez Harry Kane a plecat de la Tottenham la Bayern şi ştie un singur cuvânt în germană: Servus! (Bună). Totuşi, el este dispus să înveţe limba germană, chiar dacă afirmă că este foarte grea.

"Doar un singur cuvânt  ştiu: Servus. Voi avea lecţii de germană cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână. Vreau să mă integrez cât mai mult posibil, iar învăţarea limbii este importantă şi sunt dispus să încerc.

Avem o mulţime de jucători şi personal vorbitori de limba engleză în jurul clubului, aşa că asta mă ajută, dar vreau să mă integrez cât mai mult posibil şi cel mai bun mod de a face asta este să înţeleg limba.

Va fi greu, am auzit că este o limbă greu de învăţat, dar este ceva ce sunt dispus să încerc", a declarat el, într-o conferinţă de presă.

Cel mai bun marcator din toate timpurile al lui Tottenham, cu 280 de goluri, Harry Kane a părăsit Spurs, unde s-a format înainte de a deveni profesionist în 2011. 

Cotat la 90 de milioane de euro, atacantul englez a semnat cu Bayern Munchen până în anul 2027.

În vârstă de 30 de ani, Harry Kane a fost cumpărat de Bayern cu 100 de milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din istoria clubului din Bavaria.

Kane a pierdut deja primul trofeu cu Bayern Munchen, după ce a cedat la scor de neprezentare cu RB Leipzig, în Supercupa Germaniei.

Afla mai multe despre: harry kanebayern munchenbundesligalimba germana 

viewscnt
Articole similare