Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a găsit antrenor Dinamo?! A discutat cu oficialii ”câinilor” şi ateaptă un răspuns

Şi-a găsit antrenor Dinamo?! A discutat cu oficialii ”câinilor” şi ateaptă un răspuns

Superliga

Comentarii

Ovidiu Burcă s-a despărţit de Dinamo după eşecul din derby-ul cu FCSB, scor 0-1, iar oficialii alb-roşiilor au început căutările pentru a găsi tehnicianul care ar putea redresa situaţia din clasament.

Bratu, favorit să o preia pe Dinamo: ”Mitraliera” s-a întâlni cu oficialii ”câinilor”

Florin Bratu a revenit în ţară, după o experienţă nereuşită în Cipru, la Karmiotissa, iar în prezent o pregăteşte pe CS Dinamo (Liga 3). Conform surselor GSP, ”Bratone” a avut o discuţie cu oficialii echipei din Superligă, iar conducerea alb-roşiilor îi va da cel târziu mâine un răspuns tehnicianului.

În cazul în care cele două părţi vor ajunge la un acord, ”Mitraliera” va reveni pe banca lui Dinamo după cinci ani. În precedentul său mandat la cârma alb-roşiilor, Bratu a impresionat şi a reuşit să câştige play-out-ul cu un număr mare de jucători tineri. În toamna anului 2018, fostul atacant a plecat din Ştefan cel Mare, după o serie de rezultate nefavorabile, iar în locul său a fost numit Claudiu Niculescu.

În vârstă de 43 de ani, Florin Bratu a ocupat funcţia de antrenor principal pe banca următoarelor echipe: Dinamo II, CS Tunari, România U18, Dinamo, Aerostar Bacău, Turris, Concordia Chiajna şi Karmiotissa.

Ca jucător, ”Bratone” a îmbrăcat tricoul alb-roşu în sezonul 2005-2006, dar şi în perioada 2007-2010. A câştigat alături de Dinamo o Supercupă în urmă cu 18 ani.

Ovidiu Burcă, replică pentru contestatari

”Dacă ”groparii” lui Dinamo arată ca mine, îi doresc lui Dinamo cât mai mulţi ”gropari”. Când am venit aici, nu mai rămăsese absolut nimic. Am reuşit să introduc în interiorul vestiarului o mentalitate de învingători. Oamenii mă judecă ca fiind ”gropar” într-un context în care am dat o mare mână de ajutor.

Dinamo a reprezentat o forţă care le permitea antrenorilor să aducă tot ce era mai bun. Eu am fost antrenorul echipei în cea mai grea perioadă. Nu aş vrea ca lumea să mă asocieze cu clubul Dinamo, acesta este şi motivul pentru care nu am acceptat acţiuni. Un profesionist trebuie să îşi respecte meseria.”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferinţe de presă. 

 

Afla mai multe despre: dinamosuperligăflorin bratuovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare