Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a dezvăluit cum s-a comportat Patrick Mouratoglou pe durata procesului de dopaj! "Am putut descoperi adevărul"

Simona Halep a dezvăluit cum s-a comportat Patrick Mouratoglou pe durata procesului de dopaj! "Am putut descoperi adevărul"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a acordat primul interviu, după jumătate de an de la suspendarea pentru dopaj. În cadrul acestuia, a vorbit şi despre antrenorul Patrick Mouratoglou.

Simona Halep, despre Patrick Mouratoglou: "Am putut descoperi adevărul"

Simona Halep se pregăteşte, în următoarele săptămâni, de lupta pe care a anunţat că vrea să o câştige, pentru a-şi reclădi reputaţia în lumea tenisului. Pe 21 octombrie 2022, a fost depistată pozitiv cu roxadustat, iar în următoarele două săptămâni urmează să fie audiată în cazul care i-a zdruncinat cariera. 

Într-un interviu, Simona Halep a dezvăluit cum a ajuns substanţa interzisă în corpul său, pe baza părerii experţilor, apoi a vorbit şi despre susţinerea de care a avut parte, inclusiv din partea lui Patrick Mouratoglou. 

"Am simţit acest sprijin, am văzut că oamenii spuneau că nu aş fi putut lua cu bună ştiinţă un produs interzis. Asta îmi întăreşte dorinţa de a reveni, de a reveni la nivelul dinainte şi de ce nu să devin şi mai bună. La asta lucrez în fiecare zi. Vreau să revin şi vreau să revin la cel mai înalt nivel. 

Oamenii pe care îi menţionaţi au înţeles cu adevărat cine sunt eu şi da, asta îmi dă putere să lupt pentru adevăr şi pentru a-mi relua cariera. Este cu adevărat cel mai mare test din viaţa mea şi din cariera mea. 

Am putut conta în această provocare pe sprijinul lui Patrick (n.r. - Mouratoglou), antrenorul meu (n.r. - cofondatorul Tennis Majors), primul căruia i-am trimis un mesaj pentru a mă asigura că am a înţeles scrisoarea care mi-a fost trimisă când am fost înştiinţată de testul pozitiv. 

De atunci, am putut conta pe ajutorul lui în fiecare etapă. Şi tocmai pentru că a fost alături de mine am putut descoperi adevărul", a declarat Simona Halep, pentru Tennis Majors. 

 

Afla mai multe despre: simona haleppatrick mouratoglou 

viewscnt
Articole similare