Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Singura partidă în care am fost dominaţi a fost cea din această seară". Uimire la CFR Cluj după înfrângerea cu Rapid: "Acesta poate fi un semn mare de întrebare"

"Singura partidă în care am fost dominaţi a fost cea din această seară". Uimire la CFR Cluj după înfrângerea cu Rapid: "Acesta poate fi un semn mare de întrebare"

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a analizat înfrângerea cu Rapid, în Superliga, în absenţa lui Andrea Madorlini de pe bancă.

Primele explicaţii dinspre CFR Cluj după înfrângerea cu Rapid

Rapid Bucureşti a dispus luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, de formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Albion Rrahmani a marcat de două ori, iar Claudiu Petrila a înscris împotriva foştilor colegi. 

"Probabil că va urma o analiză din partea antrenorului şi trebuie să vedem exact de ce am ajuns în situaţia asta. Păcat, că am început bine partida, am marcat, iar începutul reprizei a doua a fost modest. 

Nu cred că au fost prea multe schimbări, doar Luca, Juricic, au fost schimbări post pe post, dar noi n-am fost bine mental, ne-am deconectat în repriza a doua. Au fost multe momente în care am fost depăşiţi, Rapid a mai avut ocazii de a marca. Cred că poate fi un semn mare de întrebare cum au ajuns aşa uşor la poartă, iar după această partidă se vor trage concluzii.

Nu ştiu dacă e asta o situaţie de analizat că au plecat la Rapid jucători. Sunt decizii pe care le luăm în timpul petrecut la club. Au fost considerente de luat în seamă, aveam nevoie să vindem jucători. 

Să ţinem cont că avem o echipă nouă, complet nouă. Poate e nevoie să suferim, să trecem şi prin aceste momente ca să fim mai puternici pentru lupta la campionat. Băieţii sunt conştienţi de momentul prost din această seară. 

E devreme să zicem că e îngrijorare, ne doream mai mult, dar cu FCSB am fost la egalitate, doar decizia arbitrului a schimbat soarta partidei, iar singura partidă în care am fost surprinşi şi dominaţi a fost cea din această seară", a declarat Marius Bilaşco, după meciul din Giuleşti.  

Cu 19 puncte, CFR rămâne pe locul secund în clasament, iar Rapid vine pe ultima treaptă a podiumului, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: marius bilascorapid cfr cluj 

viewscnt
Articole similare