Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan n-a suportat anunţul lui Gigi Becali de azi: "A pierdut tot în faţa mea. Nu se poate să nu respecte nimic în România"

Florin Talpan n-a suportat anunţul lui Gigi Becali de azi: "A pierdut tot în faţa mea. Nu se poate să nu respecte nimic în România"

FCSB

Comentarii

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a oferit o primă reacţie, după anunţul surprinzător făcut azi de finanţatorul FCSB, Gigi Becali.

Gigi Becali a primit replica din partea lui Florin Talpan pentru ce a spus: "E o echipă anonimă din Mogoşoaia. Anonimă va fi"

A doua zi după ce FCSB a câştigat cu 5-2 în faţa lui Sepsi, Gigi Becali a anunţat că va reuşi să anuleze dreptul Stelei de a folosi numele istoric

Avocatul FCSB ar fi descoperit un document semnat de Florin Talpan pentru a reuşi acest lucru, iar afaceristul sper că câştiga în faţa instanţei. 

Totuşi, Florin Talpan i-a reamintit că a câştigat procesele cu FCSB. În plus, juristul CSA Steaua n-a ratat ocazia de a-i reaminti cu stă situaţia dintre cele două cluburi care se află în conflict. 

„Gigi Becali este de rea credinţă, a pierdut în faţa mea toate procesele. A pierdut marca, a pierdut numele, a pierdut palmaresul. Nu va avea niciodată Steaua Bucureşti, să-şi ia gândul de la Steaua. El nu e Steaua, este o echipă care are denumirea FCSB, este înregistrată în satul Mogoşoaia. E o echipă anonimă, anonimă va fi, niciodată nu se va numi Steaua Bucureşti. 

Cât voi fi la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, el niciodată nu se va numi Steaua. Să respecte hotărârile pronunţate de către Instanţă, pentru că altfel o să aibă probleme. Voi formula plângeri penale la toate autorităţile statului ca să ia măsuri împotriva lui. Nu se poate ca Gigi Becali să nu mai respecte nimic în România!”, a spus Florin Talpan, citat de Sport.ro

Ce spun ultimele decizii din instanţă, în conflictul FCSB - Steaua 

Înalta Curte de Casţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis, în şedinţa din 28 martie, să trimită spre rejudecare cauza în procesul de palmares dintre CSA Steaua Bucureşti şi FCSB. 

Astfel, rămâne în vigoare decizia luată pe fond de Tribunalul Bucuresti - care a acordat CSA Steaua palmaresul din perioada 1947-2003, adica inclusiv perioada AFC Steaua (1998-2003).

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin talpansteaua fcsb 

viewscnt
Articole similare