Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadion nou şi planuri mari pentru o echipă din Liga 2: ”Arena arată foarte bine”. Se anunţă şi transferuri tari

Stadion nou şi planuri mari pentru o echipă din Liga 2: ”Arena arată foarte bine”. Se anunţă şi transferuri tarigalerie foto

Liga 2

Comentarii

O echipă din Liga 2 se va muta pe un nou stadion, care va fi gata în 2022. Echipa îşi doreşte să promoveze şi să debuteze pe noua arenă chiar în Liga 1.

Una dintre cele mai bune echipe din Liga 2 se va bucura de un nou stadion. Lucrările sunt foarte avansate şi noua arenă ar trebui să fie inaugurată în 2022.

În acelaşi timp, echipa îşi propune să promoveze şi speră că va juca în Liga 1 pe noul stadion.

Stadion nou pentru o echipă din Liga 2. A costat aproape 30 de milioane de euro şi va fi inaugarat în 2022

FC Hermannstadt îşi propune să revină în Liga 1 şi obiectivul nu este trecut doar pe hârtie. Sibienii se află în prezent pe locul secund în Liga 2, care duce în Liga 1, însă urmează şi play-off-ul competiţiei.

Totuşi, Dani Coman, preşedintele clubului, este foarte optimist. Fostul mare portar susţine că echipa se va întări în iarnă şi are încredere că FC Hermannstadt va avea forţa să promoveze în Liga 1.

Însă nu este singura veste bună pentru suporterii lui FC Heramnnstadt. Dani Coman susţine că lucrările la noul stadion sunt foarte avansate şi este convins că acesta va fi inaugurat în 2022.

”Eu am încredere că în această pauză vom face transferurile de care avem nevoie şi vom promova. Vrem să aducem în jur de 4-5 jucători.

Sper ca odată cu promovarea, din sezonul următor, să jucăm pe noul stadion. Arena arată foarte bine, oamenii muncesc în fiecare zi şi sper să putem aduce satisfacţie sibienilor”, a declarat Dani Coman pentru Realitatea Sportivă.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOUL STADION DIN SIBIU!

FC Hermannstadt va avea un nou stadion

Vechiul stadion din Sibiu a fost construit în 1927, dar autorităţile locale au decis că oraşul are nevoie de o nouă arenă, care să îndeplinească cerinţele acutale.

Vechea arenă a fost demolată aproape în totalitate şi în locul ei a fost ridicată una noua, în urma unei investiţii de aproape 30 de milioane de euro.

Stadionul pe care va juca FC Hermannstadt va avea 12.363 de locuri, dintre care 302 vor pentru VIP-uri. Noua arenă din Sibiu nu va destinată doar fotbalului, ci şi atletismului.

De altfel, sub tribuna a II-a va fi amplasată şi o sală de atletism, în timp ce sub peluza sud va exista o sală de box.

Lucările la noul stadion al lui FC Hermannstadt sunt destul de avansate şi sunt şanse foarte mari ca noua arenă să fie inaugurată înainte de startul sezonului următor.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare