Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, cerut la Rapid: "Să i se dea o şansă". Giuleştenii, favoriţi înaintea duelului cu liderul Ligii 1: "E mai greu pentru CFR" | EXCLUSIV

Şumudică, cerut la Rapid: "Să i se dea o şansă". Giuleştenii, favoriţi înaintea duelului cu liderul Ligii 1: "E mai greu pentru CFR" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid şi CFR Cluj se întâlnesc într-un meci din etapa a 27-a a Ligii 1. Meciul va avea loc de la ora 19:55.

Giuleştenii sunt în faţa unuia dintre cele dificile teste din acest sezon. Au de înfruntat liderul liderul absolut al Ligii 1.

Cu şansă încă matematice de calificare în play-off, Rapid este obligată să câştige pentru a se apropia de Farul, ocupanta locului al şaselea, ultimul care asigură prezenţa în faza play-off-ului. 

Constantin Zotta a prefaţat şi el duelul care se anunţă unul dintre cele mai interesante ale etapei şi este de părere că Rapid are o mare şansă de obţine cele trei puncte, având în vedere că CFR Cluj nu mai are forma de anul trecut.

"Rapid are şansa ei (n.r. la play-off), dar pentru asta trebuie să câştige la Cluj. O victorie la Cluj i-ar da mari speranţe. După aceea cred că are un meci cu Dinamo şi cred că poate aduce cele trei puncte în GiulestI. Rapid are şansa ei. 

Cred că mai greu e pentru CFR pentru că în ultimele etape a pierdut multe puncte şi presiunea cea mai mre e pe cei de la CFR. Spun asta pentru că un rezultat de egalitate ar însemna din nou un pas in spate pentru cei de la CFR.

Rapid ar trebui să fructifice această presiune care este pe jucătorii clujeni. Are o linie de mijloc şi o line de fund cu jucători cu mare experienţă, jucători care pot gestiona astfel de situaţii.

Va fi un meci interesant. Abia aştept să-l văd. Două echipe îmbrăcate în vişiniu. Rapidiştii sper să câştige", a declarat Constantin Zotta, la Telekom Sport.

Constantin Zotta ar fi de acord cu o numire a lui Marius Şumudică la Rapid, cu o singură condiţie

De asemenea, fostul arbitru internaţional a vorbit şi despre situaţia lui Mihai Iosif, despre care s-a zvonit că ar fi în pericol să fie demis, iar unul dintre numele vehiculate este cel al lui Marius Şumudică, dat afară de la Yeni Malatyaspor.

"Orice ce se va întâmpla, dacă va fi înlocuit sau nu, Mihai Iosif merită laudele tuturor pentru că el este evident că şi-a depăşit condiţia.

În primul rând, profilul antrenorului Şumudică ar trebui să se potrivească cu profilul lui Danile Niculae şi a acţionarului de acum. Nu ştiu. Şumudică este un rapidist. Poate că ar fi fost un moment bun acum să i se dea o şansă dacă nu i se dă credit lui Iosif", a adăugat fostul oficial de la Rapid.

Afla mai multe despre: rapidsumudica. zottamihai iosif 

viewscnt
Articole similare