Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt foarte supărat”. Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a bătut-o pe FCSB şi s-a calificat în sferturile Cupei: ”Mi-am dorit foarte mult şi chiar m-am întristat”

"Sunt foarte supărat”. Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a bătut-o pe FCSB şi s-a calificat în sferturile Cupei: ”Mi-am dorit foarte mult şi chiar m-am întristat”

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova 1948 s-a calificat în sferturile Cupei României, dar Adrian Mititelu a avut un motiv de nemulţumire, dorind să o întâlnească pe rivala locală în faza următoare a competiţiei.

FCU Craiova 1948 a câştigat meciul cu FCSB, scor 2-0, în cadrul grupei C a Cupei României, şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei.

Golurile care au făcut diferenţa au fost marcate de Bauza (40) şi van Durmen (44).

”M-am întristat când am aflat că a egalat Dinamo”

Dar la finalul meciului, în ciuda victoriei, Adrian Mititelu a fost supărat. Finanţatorul oltenilor s-a arătat nemulţumit de adversara primită în sferturile Cupei, deoarece îşi dorea un derby cu cealaltă echipă din Craiova.

Acesta ar fi avut loc dacă FCU Craiova ar fi terminat grupa pe locul secund, dar Oţelul a fost egalată de Dinamo. În schimb, o va întâlni mai departe pe FC Voluntari.

"Sunt foarte supărat. Mi-am dorit foarte mult să jucăm cu CS U şi chiar m-am întristat când am aflat că a egalat Dinamo. Eu voiam să jucăm cu ei, dar avem şansa de a juca cu ei în semifinale dacă reuşim să batem Voluntari, pentru că şi eu şanse mari de a bate Oţelul.

Cred că un meci în aprilie cu CS U era binevenit pentru noi. Să sperăm că în primăvară vom arăta mult mai bine. Probabil că o să mai aducem unul-doi jucători în iarnă pentru a acoperi posturile deficitare. Mă refer la jucătorii din apărare.

Sper ca această victorie şi calificare să ne ofere energia pentru a câştiga următoarele meciuri din decembrie", a declarat Adrian Mititelu, după meci.

Meciurile din sferturile de finală ale Cupei României:

  • Sfertul 1: Corvinul Hunedoara - CFR Cluj
  • Sfertul 2: FC U Craiova - FC Voluntari
  • Sfertul 3: Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi
  • Sfertul 4: Universitatea Cluj - FC Hermannstadt

Programul Cupei României (sferturi, semifinale, finală)

  • Sferturi de finală: 3 aprilie 2024
  • Semifinale: 24 aprilie 2024
  • Finala: 15 mai 2024

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian mititelucupa romaniei 

viewscnt
Articole similare