Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală după plecarea de la FCSB! Helmuth Duckadam a acceptat oferta: "Am încheiat contractul"

Surpriză totală după plecarea de la FCSB! Helmuth Duckadam a acceptat oferta: "Am încheiat contractul"

FCSB

Comentarii

Fosul preşedinte de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam, a trecut peste despărţirea de echipa finanţată de Gigi Becali. Acum, portarul emblematic al Stelei Bucureşti a început un nou capitol al vieţii şi a acceptat o ofertă venită datorită imaginii sale.

În vară, Helmuth Duckadam a luat o decizie drastică. Fostul portar al Stelei Bucureşti a ocupat funcţia de preşedinte de onoare la FCSB timp de 10 ani, dar a pus punct, după ce a simţit că nu mai e dorit la clubul din Liga 1. Acum, Helmuth Duckadam şi-a găsit noi ocupaţii, iar imaginea dobândită de pe urma finalei de la Sevilla, din 1986, îi aduce bani. 

Helmuth Duckadam a semnat un contract cu un lanţ de cazinouri după plecarea de la FCSB

Pentru a-şi câştiga existenţa, Helmuth Duckadam a decis să fructifice imaginea pe care o are. După ce şi-a deschis un magazin personal cu echipamentele sportive cunoscute ca HDuckadam’86, fostul preşedinte de imagine al FCSB a semnat un contract prin care să-şi rotunjească încasările: 

"Încerc să-mi folosesc imaginea, am reuşit să închei un contract foarte bun cu un lanţ de cazinouri", a declarat Helmuth Duckadam pentru Look Sport LIVE.

Se pare că Helmuth Duckadam îşi va respecta promisiunea făcută după ce s-a despărţit de FCSB şi nu va mai reveni nici în sportul care i-a dăruit totul: 

"Nu mai revin în fotbal, am luat această hotărâre odată cu plecarea de la FCSB. Nu voi mai activa nici în politică, am primit o ofertă de la domnul Robert Cazanciuc să fiu consilier pe probleme de sport la Senat, dar lumea e răutăcioasă, m-a asociat imediat cu PSD, cu politica", a spus Duckdam. 

Helmuth Duckadam are experienţă cu cazinourile

Înainte de a ajunge la FCSB, Helmuth Duckadam a locuit pentru un an în SUA, unde a rămas impresionat de Las Vegas: "Într-un cazino am intrat foarte des, deoarece am avut rezidenţă americană şi stăteam cu fiica mea în America şi cu fosta soţie. Mergeam de trei ori pe săptămână la cazinoul din Arizona. Mergeam cu 20-30 de dolari la mine. Îi pierdeam, mergeam liniştit acasă. Cel mai mult am câştigat vreo 800-1200 de dolari.

Am fost şi în Las Vegas. Acolo am câştigat, într-o noapte de Revelion, cu soţia mea, aproximativ 1500 de dolari. Ne-am distrat. Înca o dată chiar am mers pentru distracţie. N-am mers să câştigăm pentru că, dacă mergi să câştigi sau încerci să mergi să câştigi, cu siguranţă nu vei reuşi", a declarat Helmut Duckadam.

După plecarea de la FCSB, Helmuth Duckadam a avut o ofertă de a deveni consilier, dar a refuzat, după ce a primit mai multe mesaje acide. Ultimul contact cu fotbalul l-a avut la FCSB, de unde a plecat dezamăgit. După ce fostul portar şi-a dat demisia de la FCSB, Gigi Becali a încercat să-şi explice decizia. 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamfcsbhelmuth duckadam cazinouriimagine helmuth duckadamgigi becalihemluth duckadam fcsbgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare