Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ totală în Liga I. Becali o lasă pe FCSB şi investeşte la o altă echipă din Liga I. Anunţ de ultimă oră: "Mă bag ca să mă distrez"

BOMBĂ totală în Liga I. Becali o lasă pe FCSB şi investeşte la o altă echipă din Liga I. Anunţ de ultimă oră: "Mă bag ca să mă distrez"

FCSB

Comentarii

FCSB este la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar înaintea înfrângerii de pe terenul echipei lui Dan Petrescu, fanii roş-albaştrilor au mai primit o lovitură importantă.

Nemulţumit de colaborarea pe care o avea cu Gigi Becali, Helmuth Duckadam şi-a anunţat demisia, după cei zece ani petrecuţi în conducerea celor de la FCSB. Deşi patronul roş-albaştrilor susţine că a aflat din presă despre plecarea "eroului de la Sevilla", Becali nu s-a ferit şi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a preferat să renunţe la Duckadam.

"Eu nu ştiam de Duckadam, am auzit la televizor că şi-a dat demisia, dar nu mă bag eu. E treaba lui, dar pe mine nici măcar nu m-a sunat. Pe mine nu mă interesează ce face un om. Cică i-am luat din bani, dar eu, de fapt, am luat de la tot staff-ul, nu numai lui i-am luat din bani. Nu se ştie ce va fi, eu cred că va fi foarte bine. Pentru mine va fi foarte bine, nu pentru celelalte echipe. Dar eu am jucători pe care îi pot vinde pe bani mulţi. Voi ştiţi că am luat măsuri şi când a fost vechea criză, eu îmi apăr familia, nu mă interesează că se supără cineva. Eu îmi apăr familia şi iau măsuri. E problema lui dacă se supără" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Surpriză în Liga I. Becali dă FCSB pentru o altă echipă

În plus, patronul roş-albaştrilor a recunoscut că există posibilitatea să renunţe la FCSB şi să cumpere o altă echipă din Liga I.

"Eu de 30 de ani sunt cal de bătaie, poate nu mai vreau să fiu cal de bătaie sau poate nu mai pot. Eu nu mai sunt pe plus la fotbal, am date şase milioane. Dar eu dacă vând jucătorii, iau 40 de milioane de euro şi voi fi pe plus ca societate. Dacă ar veni acum cineva să îmi cumpere echipa, nu aş da-o pe niciun ban.

De fapt, dacă o dau, apoi iau altă echipă. Ca să mă distrez. Dar nu dau FCSB nici pe 50 de milioane de euro, vreau o sumă mult mai mare. FCSB este deja inima românilor, e inima suporterilor, oamenii mă iubesc, iar dacă eu o dau, există şansa să intre în faliment" , a continuat Becali.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare