Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză TOTALĂ. Gâlcă, negocieri cu o echipă pentru revenirea în Superligă. Ce s-a întâmplat

Surpriză TOTALĂ. Gâlcă, negocieri cu o echipă pentru revenirea în Superligă. Ce s-a întâmplat

Superliga

Comentarii

Costel Gâlcă (51 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB este actualul antrenor al formaţiei din prima ligă din Polonia, Radomiak Radom, acesta a vorbit despre ce l-ar tenta să se întoarcă să antreneze un club din România.

Radom, actuala sa echipă se află pe locul opt în clasamentul din Ekstaklasa, la 14 puncte de liderul Slask Wroclaw, şi la opt puncte de Rakow, echipa celor doi internaţionali români, Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan.

În 2015, Costel Gâlcă îi aducea FCSB-ului ultimul ei titlu de campioni ai României. De atunci, Gâlcă a antrenat echipe din străinătate, precum Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK şi Al-Hazem.

Cea mai lungă perioadă a fost petrecută la Velje BK, formaţie din prima ligă daneză, unde Gâlcă a antrenat timp de aproape doi ani.

În timpul sezonului trecut, tehnicianul în vârstă de 51 de ani a primit două oferte concrete din Superliga.

UTA Arad a intrat pe fir în luna octombrie, în 2022, pentru a-l înlocui pe antrenorul de la acea vreme, Ilie Poenaru, dar mutarea nu s-a concretizat.

FC Argeş a fost cea de-a doua echipă care s-a interesat de serviciile fostului internaţional român, dar Gâlcă a refuzat oferta, nu a fost satisfăcut de condiţiile clubului piteştean.

Costel Gâlcă: "Ştim ce se întamplă în fotbalul românesc"

”Am vorbit şi cu UTA Arad, la un moment dat şi cu FC Argeş, şi nu a fost să fie. Când o fi momentul adecvat şi o să fiu convins de ceea ce mi se spune, atunci o să revin în fotbalul românesc cu plăcere.

(n.r. întrebat dacă ar exclude o revenire în fotbalul din România) Nu, nu, doar să fie ceva stabil, pentru că ştim ce se întâmplă în fotbalul românesc”, a declarat Costel Gâlcă, conform iAM Sport.

Afla mai multe despre: superligacostel galcauta aradfc argesradom 

viewscnt
Articole similare