Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tacticile sunt la fel, noi jucăm ce ştim”. Dinamo, antrenor nou, probleme vechi: ”Fanii sunt nemulţumiţi”

”Tacticile sunt la fel, noi jucăm ce ştim”. Dinamo, antrenor nou, probleme vechi: ”Fanii sunt nemulţumiţi”
Comentarii

Dinamo a marcat trei goluri, dar nici aşa nu a câştigat. ”Câinii” au remizat spectaculos cu Oţelul, în Cupa României, la al doilea meci cu croatul Zeljko Kopic la cârmă.

Dinamo a făcut egal cu Oţelul Galaţi, scor 3-3, în grupa C din Cupa României, ratând astfel calificarea în sferturile competiţiei.

A fost al doilea meci al ”câinilor” cu Zeljko Kopic la conducerea băncii tehnice. La debutul antrenorul croat, Dinamo a pierdut cu Sepsi (1-2), în campionat.

”E un meci de Cupă, afară a nins de dimineaţă până acum, cred c-a fost şi asta o problemă”

Iar la finalul jocului din Cupa României, Costin Amzăr s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie nici după mandatul lui Ovidiu Burcă.

"Ne pare rău pentru asta, şi în vestiar eram supăraţi că n-am putut face mai mult. Mergem mai departe, n-avem ce să facem. 3-1 (n.r. în minutul 57) pe greşelile noastre, ei n-au putut să ne facă nimic. Asta e.

Trebuie să începem să facem şi noi puncte, ăsta să fie meciul de unde să începem cu victoriile în campionat. Sperăm s-o scoatem la capăt şi să fie bine. În două-trei zile cât a fost Mister aici, nu cred că a putut să schimbe ceva.

Are o altă gândire faţă de Ovidiu (n.r. Burcă), dar tacticile sunt la fel, noi jucăm ce ştim. Calcule... Nu ne facem niciun calcul, o luăm de la meci la meci. Fanii sunt nemulţumiţi, n-aş vrea să discut eu despre asta.

E un meci de Cupă, afară a nins de dimineaţă până acum, cred c-a fost şi asta o problemă. Habar n-am. (...) Noi ne facem meciurile, jucăm ce trebuie şi mergem mai departe. Sperăm să scoatem maximum de puncte ca să ne salvăm", a declarat Amzăr, conform Prima Sport, după meci.

Clasamentul grupei C din Cupa României este următorul: pe primul loc a încheiat FCU Craiova (7 puncte), pe locul secund Oţelul (5 puncte), FCSB – locul 3 (4 puncte), Dinamo – locul 4 (3 puncte). Ultimele două clasate sunt SCM Zalău (3 puncte) şi FC Bihor (un punct).

Afla mai multe despre: dinamocupa romanieicostin amzarzeljko kopic 

viewscnt
Articole similare