Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţi-l mai aminteşti? Omul pentru care Dinamo plătea un milion de euro a schimbat echipa în noul an! Unde a ajuns să joace

Ţi-l mai aminteşti? Omul pentru care Dinamo plătea un milion de euro a schimbat echipa în noul an! Unde a ajuns să joacegalerie foto
Comentarii

Osvaldo Miranda rămâne în memoria fanilor dinamovişti drept una din cele mai mari ţepe luate de clubul roş-alb în perioada în care clubul din Ştefan cel Mare încă investea sume considerabile în transferurile de jucători.

Atacantul argentinian ajuns în Liga 1 în 2008, când nu împlinise încă 24 de ani, iar Dinamo îl prezenta cu mare fast după ce roş-albii achitau peste 1 milion de euro în schimbul transferului său de la Gimnasia de Jujuy.



Miranda nu s-a transformat însă în atacantul de care Dinamo avea nevoie şi a plecat din Ştefan cel Mare cu puţine reuşite. A înscris doar 4 goluri pentru "câini", după care şi-a încercat norocul la Astra, fără să aibă mai mult succes.



A revenit în ţaraa natală în 2012, iar cariera sa a intrat în declin.

Ajuns la 34 de ani, Miranda tocmai a fost prezentat la noua echipă: a semnat cu formaţia Estudiantes de Río Cuarto, care evoluează în Liga a 4-a a Argentinei.

Citeşte şi:

 Galerie foto

Afla mai multe despre: osvaldo mirandadinamotransferliga a 4-a 

viewscnt
Articole similare