Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţintă pentru FCSB? Mihai Stoica, impresionat de noul puşti-minune din Superligă: ”M-am interesat de el” | EXCLUSIV

Ţintă pentru FCSB? Mihai Stoica, impresionat de noul puşti-minune din Superligă: ”M-am interesat de el” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Farul pune presiune pe locurile de Europa, după victoria de pe Ion Oblemenco împotriva Universităţii Craiova. ”Marinarii” au 29 de puncte şi s-au apropiat la doar două lungimi de CFR şi Universitatea Craiova, ardelenii având însă un joc în minus.

Cu toate că Universitatea Craiova era favorită, cel puţin pe hârtie, înaintea meciului cu Farul, trupa lui Gică Hagi a impresionat pe Oblemenco şi a obţinut o victorie impresionantă. 

Deşi toţi jucătorii echipei oaspete au făcut un joc consisent, Ionuţ Cojocaru a fost cel mai bun de pe teren. Tânără extremă dreapta a izbutit să marcheze o ”dublă” şi a întors scorul, practic, de unul singur, primul gol fiind o reuşită de excepţie.

Puştiul-minune din echipa lui Hagi l-a uimit pe Mihai Stoica: ”Nu mă aşteptam!”

În vârstă de doar 20 de ani, Ionuţ Cojocaru se anunţă a fi un mare talent al fotbalului românesc. Tânărul elev al lui Gică Hagi  a început să prindă din ce în ce mai multe minute, deşi la începutul sezonului a fost împrumutat la Petrolul, fără să bifeze vreun minut în tricoul galben-albastru.

Invitat în studioul Orane Sport, Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cojocaru şi a dezvăluit că s-a interesat de situaţia lui după ce a văzut assistul de geniu livrat în Giuleşti, la meciul cu Rapid.

Oficialul FCSB a dezvăluit că Ionuţ Cojocaru s-a confrunat cu o problemă de sănătate, mai exact o pubalgie, care i-a dat mari bătăi de cap.

”Cred că este o victorie meritată pentru Farul şi un deja vu. Farul a câştigat cu acelaşi scor şi cu o evoluţie asemănătoare şi în sezonul regular.

Acţiunea lui Gregoryan de la primul gol este fantastică. M-a surprins Cojocaru. Ştiu că a fost pe la Petrolul, nu a jucat, s-a întors, dar m-am interesat, pentru că pasa aia din Giuleşti a stârnit interes. Am înţeles că a avut o pubalgie care l-a chinuit.

La un moment dat te trezeşti bine, dar până te trezeşti bine nu este uşor deloc”, a spus Mihai Stoica, după Orange Sport.

Întrebat dacă Ionuţ Cojocaru ar putea fi o ţintă pe viitor pentru FCSB, Mihai Stoica a preferat să ”dribleze” subiectul.

”(n.r. despre Cojocaru) Nu pot să vorbesc despre un jucător care este sub contract cu o altă echipă, pentru că aş încălca prea multe lucruri şi nu îmi doresc asta”, a adăugat oficialul FCSB.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaorange sportgică hagifarul 

viewscnt
Articole similare