Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Gigi Becali! Arbitrul care i-a anulat un eurogol lui Florinel Coman în acest sezon, la centru în CFR Cluj - FCSB

Probleme pentru Gigi Becali! Arbitrul care i-a anulat un eurogol lui Florinel Coman în acest sezon, la centru în CFR Cluj - FCSB

FCSB

Comentarii

Sebastian Colţescu arbitrează meciul CFR - FCSB, de duminică, din Superliga, din etapa a patra a play-off-ului.

Colţescu va fi ajutat de Valentin Avram şi Andrei Constantinescu. În Camera VAR se vor afla Radu Petrescu şi Alexandru Vodă. Observatori vor fi Octavian Şivre şi Eduard Alexandru.

Rezervă va fi Kovacs Szabolcs. Meciul FC Botoşani - FC U Craiova 1948, programat de la ora 13:30, va fi arbitrat de Iulian Călin, iar partida Dinamo - Poli Iaşi, de la ora 18:45, de Ovidiu Haţegan.

Gigi Becali, nemulţumit de arbitrajul lui Sebastian Colţescu

Sebastian Colţescu a fost protagonistul unui episod controversat la partida din returul sezonului regular, dintre CFR Cluj şi FCSB, disputată în Gruia. Centralul i-a anulat lui Florinel Coman un gol senzaţional, din cauza unui fault petrecut la mijlocul terenului, făcut de Valentin Creţu, asupra lui Philip Otele. Golul a fost anulat în urma unei analize VAR, iar FCSB şi CFR Cluj au remizat la acea partidă, cu scorul de 1-1. 

FCSB are şansa să se apropie cu încă un pas spre titlul de campioană, aşteptat de suporterii formaţiei "roş-albastre" de aproape nouă ani. 10 puncte este diferenţa dintre cele două formaţii, înainte de partida care va avea loc duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00. FCSB se poate distanţa la 13 puncte, iar cu 18 puncte rămase în joc în ultimele şase etape, este greu de crezut că formaţia antrenată de Elias Charalambous mai poate scăpa din mâini trofeul de campioană a Superligii. 

Afla mai multe despre: gigi becalisebastian coltescucfr clujfcsbsuperligaplay-offflorinel coman 

viewscnt
Articole similare