Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Bancu, pulverizat de fostul fundaş al naţionalei! Căpitanul Craiovei, făcut praf în direct: ”Pe vremea mea nu prindea naţionala de tineret!” | EXCLUSIV

Nicuşor Bancu, pulverizat de fostul fundaş al naţionalei! Căpitanul Craiovei, făcut praf în direct: ”Pe vremea mea nu prindea naţionala de tineret!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a bifat al doilea eşec consecutiv în Superligă, 1-2 cu Farul, iar oltenii au început să tremure pentru un loc de cupă european

Trupa patronată de Mihai Rotaru nu a jucat rău împotriva campioanei en-titre, însă erorile din compartimentul defensiv şi ocaziile mari de gol irosite au făcut ca Farul să plece cu cele trei puncte din Bănie.

În acest moment, Universitatea Craiova este pe locul trei în Superligă, cu 31 de puncte, două mai multe decât Farul.

Fostul fundaş al naţionalei nu a avut milă când a vorbit despre Bancu: ”Are probleme de comportament!”

Nicuşor Bancu a purtat banderola de căpitan la meciul cu Farul şi a bifat primul joc din postura de titular, după aproape o lună.

Apărătorul oltean nu a făcut un meci reuşit reuşit, acţiunea de la golul doi al oaspeţilor pornind de la o greşeală personală a acestuia.

Invitat în studioul Orange Sport, Cristi Pulhac nu i-a dat notă de trecere lui Bancu, despre care a spus că are probleme, atât de ordin tactic, cât şi de comportament. Fostul căpitan al lui Dinamo este de părere că Bancu a ”uitat” să facă faza defensivă, acesta fiind preocupat prea mult de jocul ofensiv.

”La cum a jucat (n.r.- Bancu) azi, nu prindea nici lotul de tineret. Nu te lua la lot pe vremea aia pentru că nu aveai loc, era o bătălie acerbă, nu neapărat să joci, să fii în lotul naţionalei.

În primul rând, pe faza de apărare greşeşte, el trebuie să se gândească la faptul că trebuie să facă mai întâi faza de apărare, iar abia apoi faza de atac.

Şi mie îmi plăcea foarte mult să urc, dar mereu antrenorii mi-au spus că mai întâi trebuie să fac treaba bună în apărarea. el are şi probleme de poziţionare, şi de comportament. Ia multe decizii la nervi”, a spus Cristi Pulhac, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicuşor bancucristi pulhacechipa naţionalăuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare