Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi l-a propus pe Gică Popescu la o forţă din Superliga. Ce l-a făcut să îl recomande pe fostul său coleg: "Luaţi-l!"

Gheorghe Hagi l-a propus pe Gică Popescu la o forţă din Superliga. Ce l-a făcut să îl recomande pe fostul său coleg: "Luaţi-l!"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi, fondator al Academiei de Fotbal care îi poartă numele, şi totodată "numărul unu" de la Farul Constanţa, a vorbit despre preşedintele clubului, Gică Popescu, şi despre o eventuală revenire la origini a fostului său coleg de la echipa naţională.

Gică Popescu este născut la Calafat, la aproximativ 90 de kilometri de Craiova. Acesta şi-a început cariera de fotbalist chiar la Craiova, formaţie de la care a făcut pasul spre Steaua Bucureşti, în 1987.

Craiova avea să obţină o sumă consistentă de bani, în urma transferului tânărului fundaş central, venită din partea neerlandezilor de la PSV Eindhoven. 800.000 de euro încasa la acea vreme Universitatea Craiova.

Gică Hagi a vorbit despre o potenţială revenire la origini a bunului său prieten şi fost coleg din perioada "Generaţiei de Aur", cât şi la Galatasaray.

Cei doi au cucerit împreună, în anul 2000, Cupa UEFA, în tricoul formaţiei din Istanbul, după o victorie dramatică la loviturile de departajare, împotriva celor de la Arsenal.

Gică Hagi: "Când intri la baza noastră, acolo scrie 'Farul Forever'"

"Gică Popescu poate să vină. E al vostru şi ar fi bine, din punctul meu de vedere, dar cu mine nu. Când intri la baza noastră, acolo scrie 'Farul Forever'. Voi fi numai la Farul în România. Afară pot să mă duc oriunde, dar aici m-a crescut Farul, Farul mi-a dat prima oară de mâncare şi m-am întors acasă. Eu sunt netransferabil. 

Nu se poate, cu părere de rău - ştiţi cât vă respect şi vă iubesc (n.r - pe cei din Craiova). Era şi o datorie de-a mea la un moment dat, a fost un păcat că atunci n-a fost să fie, dar aşa au fost drumurile. Vă respect, vă iubesc, îmi place mult spiritul de aici, dar îl aveţi pe Gică. Luaţi-l pe el. Sau pe ceilalţi Gică.

Faceţi o echipă tehnică foarte puternică, foarte bună. Trebuie să revină spiritul care era înainte. Vă lipseşte spiritul care era înainte. Fotbal aveţi, aveţi jucători, dar vă lipseşte spiritul de a câştiga zi de zi", a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă de după victoria Farului, împotriva Craiovei.

Afla mai multe despre: gica hagigica popescufaruluniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare