Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebat despre interesul celor de la FCSB pentru Louis Munteanu şi Mihai Popescu, Gică Hagi a răspuns clar: "Lipsă de profesionalism"

Întrebat despre interesul celor de la FCSB pentru Louis Munteanu şi Mihai Popescu, Gică Hagi a răspuns clar: "Lipsă de profesionalism"

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa este pe val în play-off. Constănţenii au obţinut şapte puncte din 12 posibile, în condiţiile în care formaţia de la malul mării s-a clasat la limită, în primele şase echipe ale campionatului, la finalul sezonului regular.

Gică Hagi este fericit după ce echipa sa a reuşit să revină în meciul împotriva Universităţii Craiova. Ştefan Baiaram a deschis scorul partidei din Bănie, însă, oaspeţii nu au aşteptat prea mult pentru golul egalizator. Ionuţ Cojocaru a înscris din pasa lui Grigoryan. Acelaşi Cojocaru a închis tabela, la una dintre ultimele faze ale primei reprize, iar partida de la Craiova s-a încheiat cu scorul de 2-1, în favoarea formaţiei constănţene.

Hagi l-a lăudat pe Cojocaru pentru evoluţia sa, însă, crede că mai poate progresa, din punct de vedere fizic. Întrebat despre interesul celor de la FCSB pentru Louis Munteanu şi Mihai Popescu, doi jucători importanţi ai "marinarilor", Gheorghe Hagi a oferit un răspuns clar, vrea să se ocupe de vânzarea şi cumpărarea jucătorilor la finalul sezonului, în această vară.

"Să vorbim în perioada asta de ce se va întâmplă în vară mi se pare greşit, mi se pare lipsă de profesionalism, vom vedea la momentul oportun, când se termină campionatul ce va fi, ce vom face din vara încolo, ce trebuie să facem până la anul care vine, printre paranteze trebuie să lucrăm şi pentru la anul, trebuie să clădesc ceva frumos pentru viitor.", a declarat Gică Hagi, la finalul partidei de la Craiova.

Hagi a continuat şi l-a lăudat şi pe Mihai Popescu, pentru evoluţia sa bună, pe un post pe care este mai puţin obişnuit să joace, cel de fundaş lateral dreapta.

"Mă lăsaţi, a dat niste pase acolo de m-a... Da, e bun, îl cunoşteam foarte bine, e fundaş central toată ziua, dar îl mai bagăm şi în banda", a mai spus Hagi.

Afla mai multe despre: fcsbfarulgica hagilouis munteanumihai popescu 

viewscnt
Articole similare