Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu are nimic de ascuns faţă de Nelu Varga, înainte de CFR Cluj - FCSB. Patronul liderului a anunţat deja primul "11"

Gigi Becali nu are nimic de ascuns faţă de Nelu Varga, înainte de CFR Cluj - FCSB. Patronul liderului a anunţat deja primul "11"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu s-a ferit să-i dezvăluie rivalului său, Ioan Varga, patron al celor de la CFR Cluj, aşezarea în teren a jucătorilor de la FCSB, la partida directă dintre cele două formaţii, din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii.

Latifundiarul din Pipera este pregătit de duelul împotriva celor de la CFR Cluj, din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii României. Finanţatorul "roş-albaştrilor" şi-a dezvăluit din timp formula de start pe care va miza la partida de duminică seară. În cazul în care FCSB se va impune la Cluj-Napoca, bucureştenii vor pune o mână pe trofeul de campioni ai Superligii. Liderul din clasament se poate desprinde la 13 puncte faţă de formaţia de pe poziţia secundă, CFR Cluj, cu doar şase etape rămase de disputat şi un total de 18 puncte rămase în joc.

Becali este motivat şi speră la un rezultat pozitiv, atât la meciul din Gruia, cât şi la cele şase meciuri rămase în acest play-off.

"Echipa o ştie, eu o dau. Coman, David Miculescu, Popescu - Olaru, Şut, Lixandru - Radunovic, iar pe centru trebuie să aleagă ei (n.r. Charalambous şi Pintilii), ei trebuie să vadă la antrenament cine joacă, poate e nevoie de Dawa. În dreapta Creţu, au făcut antrenamente şi cu Ngezana fundaş dreapta, dar nu funcţionează bine. Vreau să câştigăm toate meciurile până la final", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00 şi este în direct, pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargagigi becalifcsbsuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare