Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Metz, victorie uriaşă în Ligue 1! Echipa lui Ladislau Boloni a învins o formaţie de UEFA Champions League

Metz, victorie uriaşă în Ligue 1! Echipa lui Ladislau Boloni a învins o formaţie de UEFA Champions League

Ligue 1

Comentarii

Metz s-a impus în meciul din etapa a 29-a din Ligue 1, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, în faţa vice-campioanei Franţei, Lens.

Gruparea antrenată de Laszlo Boloni a reuşit surpriza etapei în Franţa. Metz s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa vice-campioanei din Hexagon, Lens, echipă care a participat în acest sezon în grupele UEFA Champions League. 

Oaspeţii au deschis scorul devreme, Sotoca a transformat din penalty, în minutul 13. Gazdele nu au stat pe gânduri şi au întors scorul partidei, scorul pauzei a fost 2-1 în favoarea formaţiei din "zona roşie" a clasamentului din Ligue 1.

Mikautadze, jucătorul georgian cedat de Metz la Ajax în vara trecută, pentru 16.000.000 de euro şi împrumutat de neerlandezi înapoi în Franţa, în iarnă, a reuşit o dublă. Internaţionalul georgian a înscris în minutele 34, din pasa lui Atta şi în prelungirile primului act, în minutul 45+2, servit de N'Doram.

Tabela a rămas intactă în repriza secundă, iar Metz a reuşit surpriza, pe teren propriu. Prin victoria cu Lens, formaţia antrenată de Ladislau Boloni face un pas important în lupta pentru evitarea retrogradării în Ligue 2.

Metz este pe locul 17, loc direct retrogradabil, la egalitate de puncte cu Lorient, care ocupă poziţia a 16-a, care duce la barajul de menţinere în prima ligă. Nantes şi Le Havre sunt pe 15, respectiv 14, poziţii în clasament care menţin echipele respective în prima divizie.

Metz a obţinut titlul în Ligue 2, cât şi promovarea în primul eşalon al fotbalului francez, în sezonul trecut. Georges Mikautadze a fost golgheterul formaţiei lui Boloni, în sezonul trecut, cât şi golgheterul diviziei secunde din Franţa.

Metz, deplasare de foc pe terenul lui Le Havre, în etapa următoare

În următoarea etapă, Metz are parte de un meci de "şase puncte", împotriva celor de la Le Havre, formaţie care se află în aceeaşi zonă a clasamentului cu gruparea din nord-estul Franţei.

Afla mai multe despre: metzlenslaszlo boloniligue 1franta 

viewscnt
Articole similare