Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie importantă la nivelul conducerii FCSB. Gigi Becali şi-a numit "mâna dreaptă", până în 2029

Decizie importantă la nivelul conducerii FCSB. Gigi Becali şi-a numit "mâna dreaptă", până în 2029

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a numit noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al FCSB, căruia i-a acordat un contract pentru următorii 5 ani.

Latifundiarul din Pipera a luat o decizie crucială, la nivelul conducerii clublui său, FCSB. Becali l-a numit pe Mihai Stoica noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al FCSB, pentru următorii cinci ani! Adunarea generală a Acţionarilor de la FCSB, din care fac parte Gigi Becali, acţionar principal, cu peste 99% din procente deţinute şi cumnatul său Constantin Geambazi au decis să-i ofere lui MM Stoica un nou mandat drept preşedinte al Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, anunţă Fanatik.

Hotărâre importantă luată de Gigi Becali

Conform hotărării publicate în Monitorul Oficial, pe data de 10 aprilie, FCSB a anunţat următoarele: "Se prelungeşte durata mandatului de administrator şi preşedinte al consiliului de administraţie îndeplinit de domnul Stoica Mihai, cu o perioadă de 5 ani, de la data de 10.01.2024 până la 09.01.2029"

Gigi Becali a decis să nu ocupe o funcţie oficială la FCSB, pentru a evita orice penalizare a echipei, din partea FRF şi LPF, venite pe urma declaraţiilor sale.

MM Stoica se află la FCSB din 2002, perioadă întreruptă timp de trei ani, timp în care Stoica ocupa poziţia de preşedinte al clublui Unirea Urziceni.

FCSB are şansa să obţină titlul de campioană în Superliga, după o pauză de nouă ani de zile. Ultimul titlu cucerit de formaţia "roş-albastră" a venit în anul 2015. Apoi, Astra Giurgiu, CFR Cluj şi Farul Constanţa au cucerit următoarele ediţii ale campionatului României.

În sezonul trecut, FCSB a fost foarte aproape să câştige titlul, în faţa Farului, însă constănţenii s-au impus în penultima etapă din play-off-ul sezonului trecut, cu scorul de 3-2.

Afla mai multe despre: gigi becalimm stoicafcsbcontract 

viewscnt
Articole similare