Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Toate calculele o dau favorită!". De la Istanbul, Costel Pantilimon îi face galerie lui Manchester City. Pronosticul pentru finala Ligii Campionilor | EXCLUSIV

"Toate calculele o dau favorită!". De la Istanbul, Costel Pantilimon îi face galerie lui Manchester City. Pronosticul pentru finala Ligii Campionilor | EXCLUSIV
Comentarii

Costel Pantilimon a vorbit despre finala Ligii Campionilor, meci în care fosta sa echipă începe cu prima şansă.

Într-un interviu acordat pentru Orange Sport, fostul portar al ”cetăţenilor” susţine că ar fi un lucru senzaţional pentru Manchester City să se încoroneze ”Regina Europei”, date fiind investiţiile uriaşe din ultimii ani. 

Deşi Pantilimon este de părere că, Manchester City este favorită certă, nu exclude totuşi şi deznodământul în care Internazionale ar aduce trofeul la Milano.

Singurul român din istoria lui Manchester City a prefaţat finala Champions League. ”Toate calculele o dau favorită” 

(n.r. Astăzi este finala Ligii Campionilor, Inter-Manchester City, cum vezi meciul ăsta? Ce şanse îi dai lui City de a câştiga finala?) ”Este un meci foarte foarte interesant şi un moment aproape de istorie pentru tot ce se întâmplă în tot angrenajul clubului. Un trofeu ca şi Champions League, încoronat cu tot ce s-a întâmplat în anul ăsta ar fi ceva nemaipomenit.

Plus că toată lumea aşteaptă să vadă că Guardiola poate câştiga Champions League-ul şi cu altcineva, nu doar cu Barcelona.

(n.r. Cum ţi se pare echipa? A avut un parcurs fabulos până în finală) Echipa clar practică cel mai bun fotbal din lume. Este cu totul alt nivel. S-a văzut o diferenţă imensă şi în returul cu Real Madrid. Toate calculele o dau pe City favorită, dar este o finală. Inter a avut la rândul ei un parcurs nemaipomenit, în campionat nu a mai încoronat cu un trofeu, dar ceea ce s-a întâmplat în Champions League a fost ceva de luat în seamă.

(n.r. Ţi-ai fi dorit să fii la Manchester City acum, să joci această finală europeană?) Orice jucător şi-ar fi dorit să joace o finală de Champions League. Mă bucur că am făcut parte din acest club fantastic. Am câştigat cinci trofee, e un lucru pe care l-am făcut şi a rămas în istorie. Este o altă generaţie, au câştigat trofee pe bandă rulantă şi cred că o Ligă a Campionilor ar fi senzaţională.

(n.r. Cum de nu ai ajuns la finală? Istanbul este destul de aproape.) Păi sunt aici. (n.r. Deci vezi finala acolo, şi cu emoţiile de rigoare bănuiesc.) Oarecum, nu neapărat. Îmi doresc foarte mult pentru club să câştige, pentru că ştiu cât de mult au investit în acest proiect. Lucrurile au fost făcute treptat, cu cap. Este un club care se cataloghează în primele cinci din lume”, a declarat Costel Pantilimon pentru Orange Sport.

În tricoul lui Manchester City, Costel Pantilimon a adunat 29 de partide, în perioada 2011-2014. Fostul portar al naţionalei a cucerit un titlu de campion, o Cupă a Ligii Angliei şi două Supercupe.
 

Afla mai multe despre: manchester citypantilimonchampions league 

viewscnt
Articole similare