Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP 10 prestaţii remarcabile din optimile Champions League! De la Tadic la Van Dijk şi singurul jucător care nu s-a calificat, dar prinde topul | VIDEO

TOP 10 prestaţii remarcabile din optimile Champions League! De la Tadic la Van Dijk şi singurul jucător care nu s-a calificat, dar prinde topul | VIDEO
Comentarii

Optimile UEFA Champions League ne-au adus un spectacol memorabil în direct pe posturile Telekom Sport şi pe www.telekomsport.ro, iar în aşteptarea tragerii la sorţi pentru faza sferturilor am selectat 10 prestaţii care ne-au impresionat.

10. Jan Vertonghen (Tottenham) - Tottenham - Dortmund 3-0 (4-0 la general);

Fundaşul belgian a fost impresionant la meciul tur, când şi-a ajutat echipa să închidă poarta în faţa uneia dintre cele mai ofensive echipe din Europa, dar a punctat şi ofensiv, cu un gol şi o pasă de gol.

9. Marcus Rashford (Manchester United) - PSG - Man United 1-3 (3-3 la general);

Romelu Lukaku a reuşit o dublă cu PSG, dar tânărul Marcus Rashford e opţiunea noastră pentru acest top. A pasat decisiv la a doua reuşită a colegului din atac, iar în prelungirile partidei a dat dovadă de o stăpânire de sine ieşită din comun şi a transformat cu sânge rece penalty-ul în faţa legendarului Buffon şi a trimis-o pe United în sferturi.

8. Federico Bernardeschi (Juventus) - Juventus - Atletico Madrid 3-0 (3-2 la general);

Mijlocaşul lui Juventus a făcut probabil cel mai bun meci al carierei în faţa lui Atletico şi a fost lăudat la unison după meciul în care Juve a reuşit o revenire istorică. Nu a marcat, dar a pasat decisiv la primul gol al lui Ronaldo şi a jucat aproape fără greşeală în faţa echipei lui Simeone.

7. Nicolò Zaniolo (AS Roma) - AS Roma - FC Porto 2-1 (3-4 la general);

AS Roma nu s-a calificat în sferturi, dar a pus un nou nume pe harta fotbalului mare. E vorba de puştiul Nicolo Zaniolo, care a reuşit o dublă în meciul tur şi a devenit cunoscut aproape peste noapte. A fost o prestaţie impecabilă pentru mijlocaşul adus de Roma de la Inter, care l-a transformat pe acesta într-o ţintă pentru granzii Europei.

6. Sadio Mane (Liverpool) - Bayern Munchen - Liverpool 1-3 (1-3 la general);

Senegalezul lui Liverpool este în cea mai bună formă a carierei şi a ajuns la 10 goluri în tot atâtea meciuri graţie dublei reuşite în poarta lui Neuer. A deschis scorul după o fază superbă, iar spre final a stabilit scorul final şi a scăpat-o pe Liverpool total de emoţii.

5. Manchester City -   Manchester City - Schalke 04 7-0 (10-2 la general);

City e singura echipă prezentă in corpore în acest top, iar motivul e simplu: a fost o prestaţie stelară a trupei lui Guardiola şi e greu să remarci un singur jucător după o victorie cu 7-0.

Aguero, Sane, Sterling sau Bernardo Silva au fost pur şi simplu strălucitori şi au arătat de ce City e considerată favorită la câştigarea trofeului.

4. Virgil Van Dijk (Liverpol) - Bayern - Liverpool 1-3 (1-3 la general);

Olandezul din defensiva lui Liverpool a fost uriaş în faţa lui Bayern şi l-a făcut în multe momente pe Lewandowski să pară un atacant de duzină. Dincolo de prestaţia defensivă, Van Dijk a pasat decisiv la primul gol al meciului şi a marcat golul doi al lui Liverpool, cu o lovitură de cap care i-a încununat prestaţia perfectă.

3. Leo Messi (Barcelona) - Barcelona - Lyon 5-1 (5-1 la general);

Leo Messi şi-a arătat încă o dată clasa şi a fost omul cheie al Barcei în victoria cu Lyon. Două goluri şi două pase decisive a reuşit starul argentinian, care scrie istorie aproape la fiecare apariţie pe teren.

2. Dusan Tadic (Ajax) - Real Madrid - Ajax 1-4 (3-5 la general);

Ajax e performera optimilor ţinând cont că a distrus campioana en-titre chiar pe terenul ei, scor 4-1. Dusan Tadic a fost fără îndoială omul meciului, cu o prestaţie fără eroare. Mijlocaşul lui Ajax a reuşit două pase decisive şi un gol, fiind notat de L'Equipe cu 10 după meciul de pe Bernabeu.

1. Cristiano Ronaldo (Juventus) - Juventus - Atletico Madrid 3-0 (3-2 la general);

Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în acest top după ce a calificat-o aproape de unul singur pe Juve. A dovedit că rămâne în top la 34 de ani şi că mai are multe de oferit fotbalului, iar el e motivul pentru care Juventus poate spera cu şanse reale la un nou trofeu Champions League.

Afla mai multe despre: tadicchampions leagueuefa 

viewscnt
Articole similare