Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare ISTORICĂ în Liga I. FCSB dă marea lovitură în cursa pentru titlu. Becali îi fură Universităţii Craiova cel mai vechi jucător din lot

Trădare ISTORICĂ în Liga I. FCSB dă marea lovitură în cursa pentru titlu. Becali îi fură Universităţii Craiova cel mai vechi jucător din lot

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat anul 2020 pe primul loc în Liga I, iar acum roş-albaştrii urmăresc să-şi întărească lotul, astfel încât să câştige titlul mult aşteptat de fanii echipei.

În 2015 a luat FCSB ultimul titlu. Antrenorul echipei era Constantin Gâlcă, iar de atunci s-au plimbat pe banca tehnică a roş-albaştrilor nume precum Laurenţiu Reghecampf, Mihai Teja sau Nicolae Dică, însă Gigi Becali nu şi-a văzut visul îndeplinit. FCSB a pierdut de fiecare dată lupta la titlu cu Astra Giurgiu, cu FC Viitorul sau cu CFR Cluj, în ultimele trei sezoane.

Acum, spre deosebire de stagiunile anterioare, roş-albaştrii au încheiat turul sezonului regulat pe prima poziţie în clasament, iar Toni Petrea şi Thomas Neubert par a fi oamenii potriviţi pentru a-i aduce lui Gigi Becali titlul mult aşteptat în Liga I. Însă patronul roş-albaştrilor urmăreşte acum să întărească serios lotul echipei pentru a fi sigur de trofeu.

Trădare ISTORICĂ în Liga I. FCSB dă marea lovitură în cursa pentru titlu. Becali îi fură Universităţii Craiova cel mai vechi jucător din lot

Astfel, FCSB l-a luat deja pe Radunovic, fundaş stânga, de la Astra Giurgiu, iar oficialii roş-albaştrilor urmăresc să îi dea o nouă lovitură Universităţii Craiova, una dintre contracandidatele la titlu. Conform site-ului 3minute.net, oltenii vor să se despartă de patru jucători care nu mai prind minute în echipa lui Corneliu Papură. Cei patru sunt Alexandru Mateiu, Antoni Ivanov, Stephane Acka şi Alexandru Tudorie.

Alexandru Mateiu este unul dintre veteranii lotului Universităţii Craiova. Aflat în Bănie din 2014, când a fost transferat de la FC Braşov, mijlocaşul de 31 de ani a fost om de bază în ultimele sezoane pentru toţi antrenorii care i-au pregătit pe oşteni. Însă venirea lui Cristiano Bergodi, în primăvara anului trecut, a făcut ca Alexandru Mateiu să treacă pe banca de rezerve, iar Corneliu Papură pare să nu-l aibă nici el în vedere pe mijlocaşul central.

  • 259 de minute a strâns Mateiu în cele şase meciuri jucate pentru Universitatea Craiova, în toate competiţiile, în actualul sezon

De situaţia lui Mateiu poate profita Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB l-a dorit şi în trecut pe fotbalistul de 31 de ani, însă Mihai Rotaru a cerut un milion de euro în schimbul transferului, sumă considerată mult prea mare de latifundiarul din Pipera. Cum Mateiu mai are contract cu Universitatea Craiova până în vara lui 2022, însă nu mai prinde loc în prima echipă a oltenilor, Gigi Becali negociază acum cu Mihai Rotaru pentru a-l aduce pe mijlocaşul central la o sumă mai mică de 500 de mii de euro.

  • 1 milion de euro este cota lui Alexandru Mateiu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecaliuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare