Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădarea momentului în fotbalul românesc. Rednic pleacă de la Viitorul lui Hagi şi semnează cu un club din grupele Europa League. Surpriza finalului de an

Trădarea momentului în fotbalul românesc. Rednic pleacă de la Viitorul lui Hagi şi semnează cu un club din grupele Europa League. Surpriza finalului de an

Fotbal

Comentarii

Nici bine nu s-a instalat la cârma Viitorului Constanţa, că Mircea Rednic (54 de ani) se gândeşte se părăsească "corabia", conform presei din Belgia.

Potrivit belgienilor de la walfoot.be, C.V.-ul lui Mircea Rednic a ajuns pe birourile conducătorilor de la Standard Liege, şi nu întâmplător, chiar dacă este, încă, antrenorul celor de la Viitorul Constanţa.

Standard Liege ar urma să-l anunţe ca antrenor principal pe senegalezul Mbaye Leye, însă au apărut surprize în finalul negocierilor dintre cele două părţi, iar fosta campioană a Belgiei şi-a asigurat o variantă de rezervă.

Mircea Rednic a antrenat la Standard Liege în sezonul 2012/2013, timp de 31 de partide, iar în acel an Standard Liege a terminat pe locul 4, calificându-se în preliminariile din Europa League. A fost apreciat pentru munca depusă în acel sezon, iar conducătorii belgieni se gândesc din nou la el.

În plus, Mircea Rednic a mai antrenat în Belgia pe KAA Gent, în sezonul 2013/2014, dar şi pe Mouscron, în perioada decembrie 2016 - februarie 2018. De asemenea, a evoluat în campionatul Belgiei între 1991 şi 1997: primii cinci ani la Standard Liege, iar ultimul la Saint-Truidense.

Mircea Rednic: "Mi-aş îndeplini un vis"

Întrebat de jurnaliştii belgieni dacă îşi doreşte să revină la Standard Liege, Mircea Rednic a răspuns scurt: "Mi-aş îndeplini un vis". Semn că antrenorul român nu ar refuza oferta belgienilor, dacă tratativele cu Mbaye Leye vor pica. La urma urmei, C.V.-ul său nu a aterizat din neant pe birourile din Liege.

Mircea Rednic a fost anunţat ca noul antrenor al celor de la Viitorul Constanţa la începutul lunii decembrie, după ce Gheorghe Hagi a întrerupt colaborarea cu spaniolul Ruben de la Barrera. Din acel moment, Rednic a bifat trei meciuri în Liga 1, în care a câştigat doar un singur punct, după o remiză la Chindia (1-1) şi două înfrângeri, cu Gaz Metan (0-1) şi FC Botoşani (1-2).

În ciuda acestor rezultate, Rednic a trimis de fiecare dată săgeţi către fostul tehnician al Viitorului, reclamând forma fizică precară a jucătorilor, ca fiind principalul motiv pentru care echipa sa nu câştigă puncte. Nu ştim ce părere a avut şi patronul Viitorului, Gheorghe Hagi, despre argumentele lui Rednic, însă colaborarea se poate termina subit, practic, înainte de a începe cu adevărat.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare