Experiențe împreună.
You are here:

Transfer de clasă mondială pentru Nicolae Stanciu: "Cehii au cerut peste 6 milioane de euro". Cu cine poate semna mijlocaşul naţionalei României

Transfer de clasă mondială pentru Nicolae Stanciu: "Cehii au cerut peste 6 milioane de euro". Cu cine poate semna mijlocaşul naţionalei României

Stranieri

Comentarii

Anamaria Prodan a dezvăluit că Stanicu nu duce lipsă de oferte, însă Slavia vrea o sumă semnificativă pentru a îi da drumul românului.

De când a semnat cu Slavia Praga, Nicuşor Stanciu a devenit unul dintre cei mai respectaţi jucători din campionatul Cehiei.

Românul a fost desemnat cel mai bun străin din 1.Liga în ultimele două sezoane şi a câştigat şi premiul de cel mai bun mijlocaş din campionat în 2020.

Stanicu a început mai modest actuala stagiune, însă a început să îşi revină uşor, uşor, iar sâmbătă a readus aminte fanilor cehi de calitatea sa.

Internaţionalul român a marcat un super gol din lovitură liberă în victoria 3-0 cu Teplice, în care a fost integralist.

În aceeaşi zi, Anamaria Prodan a dezvăluit că Stanicu nu duce lipsă de oferte, însă există câteva impedimente.

Deşi jucătorul se poate înţelege cu uşurinţă asupra contractului cu un nou club, Slavia are pretenţii financiare mari şi speră la o sumă semnificativă de la orice potenţial cumpărător.

Nicuşir Stanciu ar fi avut deja oferte din America, Mexic, Canada şi Turcia şi este foarte posibil ca acesta să plece din Cehia în iarnă, deşi ar mai putea aştepta şi până în vară pentru a primi o propunere mai atractivă.

Nicuşor Stanciu, dorit în campionate de top! Unde ar putea ajunge

Stanciu are oferte, dar ne lovim de bani. Acum, la cum joacă, doar n-o să-l dea pe 5-6 milioane (n.r. de euro). Cer bani foarte mulţi (n.r. – cei de la Slavia Praga).

Iar pe timpurile astea, pe praful ăsta, cum spunem noi, e cam greu. Se fac mai rar transferuri foarte mari. E o criză la nivel mondial.

Stanciu a avut ofertă după ofertă, din toate campionatele: Turcia, America, Canada, Mexic. Dar nu s-au înţeles cluburile, la noi e uşor.

Nici nu trebuie să-l sun pe Nico să-l întreb 'Ce bani vrei?', eu ştiu. Nico e trup şi suflet, face parte din generaţia de aur a Stelei, pentru mine", a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

viewscnt
Articole similare