Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ISTORIC la Real Madrid! Perez pregăteşte o surpriză uriaşă la aducerea lui Mbappe. Mourinho, omul din umbră de la negocieri

Transfer ISTORIC la Real Madrid! Perez pregăteşte o surpriză uriaşă la aducerea lui Mbappe. Mourinho, omul din umbră de la negocieri
Comentarii

Real Madrid vrea să-l transfere cu orice preţ pe Kylian Mbappe, iar Florentino Perez este acum la mâna fostului antrenor al galacticilor, actualul manager al lui Tottenham, Jose Mourinho.

PSG are mari probleme în partea ofensivă, iar în vară va rămâne fără atacanţii Mauro Icardi şi Edinson Cavani. Astfel, şefii campioana Franţei caută un vârf de top pentru un transfer spectaculos înainte de startul sezonului următor.

Iar ţinta celor de la PSG este Harry Kane, în schimbul căruia Tottenham aşteaptă suma de 100 de milioane de euro. În cazul în care Jose Mourinho îşi va da acceptul pentru plecarea atacantului englez, şeicii de la PSG vor face rapid rost de bani pentru aducerea lui Harry Kane din vânzarea lui Kylian Mbappe.

Francezul nu are cea mai bună relaţie cu antrenorul Thomas Tuchel şi vrea să plece în vara acestui an. Real Madrid este echipa care îl doreşte insistent pe Mbappe şi pe care este dispusă să plătească 120 de milioane de euro, conform jurnaliştilor spanioli. Astfel, acum, Florentino Perez depinde de Jose Mourinho pentru a-l aduce pe atacantul francez sub comanda lui Zinedine Zidane.

Afla mai multe despre: mbappemourinhoreal madrid 

viewscnt
Articole similare