Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer uriaş la FCSB în plină criză de coronavirus. Becali dă marea lovitură şi îl face pe Coman cel mai scump jucător din istorie

Transfer uriaş la FCSB în plină criză de coronavirus. Becali dă marea lovitură şi îl face pe Coman cel mai scump jucător din istorie

FCSB

Comentarii

FCSB este cea mai atractivă echipă din Liga I, iar Gigi Becali, de-a lungul timpului, a dat numeroase lovituri pe piaţa transferurilor.

E clar că FCSB vinde cel mai bine din Liga I, iar acest lucru s-a văzut în fiecare sezon, când Gigi Becali a obţinut sume importante de bani în schimbul jucătorilor săi. Cu 9,75 de milioane de euro, Nicolae Stanciu deţine recordul pentru cel mai scump jucător vândut în istoria Ligii I.

Pe lângă mijlocaşul ajuns acum la Slavia Praga, Gigi Becali a mai dat lovituri şi în ceea ce priveşte transferurile lui Vlad Chiricheş, Florin Gardoş sau chiar Mirel Rădoi, în urmă cu 11 ani. Acum, FCSB are în curte mulţi alţi tineri de mare perspectivă, tineri pe care au pus deja ochii cluburile importante din Europa.

Becali pregăteşte marea lovitură. FCSB, ofertă pentru Florinel Coman

Dacă Olimpiu Moruţan sau Răzvan Oaidă mai au de demonstrat în tricoul roş-albaştrilor, Dennis Man se pregăteşte pentru plecarea de la FCSB. Mijlocaşul a demonstrat şi i-a confirmat aşteptările lui Gigi Becali, astfel că Man este dorit insistent acum de Feyenoord Rotterdam. Oficialii clubului batav au fost deja la Bucureşti pentru o primă întâlnire cu jucătorul, iar jurnaliştii olandezi scriu că transferul se va face în vara acestui an.

Pe lângă Dennis Man, Gigi Becali mai are un jucător în schimbul căruia aşteaptă să primească sume importante de bani. Florinel Coman a avut evoluţii foarte bune, în vara anului trecut, la Campionatul European, apoi a continuat să marcheze şi să ofere pase decisive şi în tricoul celor de la FCSB.

Astfel, mijlocaşul de 21 de ani a atras privirile scouterilor din Europa, iar acum Florinel Coman este aproape de un transfer important. Sheffield United este surpriza plăcută a acestui sezon şi, în cazul în care fotbalul se va relua în Anglia, nou promovata va continua lupta cu şanse reale la locurile de Liga Campionilor.

În iarna acestui an, oficialii lui Sheffield United l-au adus pe Sander Berge, jucător care s-a impus rapid în primul 11, iar acum presa din Anglia scrie despre ţintele pentru vara acestui an de pe piaţa transferurilor. Jurnaliştii britanici notează că Florinel Coman a fost urmărit de echipe precum Manchester City sau Manchester United, iar scouterii lui Sheffield United au fost impresionaţi de calităţile mijlocaşului de la FCSB. În plus, tot englezii scriu că ocupanta locului 7 din Premier League este pregătită să ofere 12 milioane de euro pentru Florinel Coman, în vara anului următor.

  • 5,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 14 goluri şi 10 pase decisive a reuşit Florinel Coman în cele 35 de meciuri jucate pentru FCSB în acest sezon

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteauaflorinel coman 

viewscnt
Articole similare