Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer URIAŞ reuşit de FCSB în plină criză. Rivalele din Liga I au rămas fără cuvinte: "Becali a dat o mare lovitură"

Transfer URIAŞ reuşit de FCSB în plină criză. Rivalele din Liga I au rămas fără cuvinte: "Becali a dat o mare lovitură"

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a întărit lotul, de la începutul săptămânii trecute, cu un nou fundaş central, jucător prin care Gigi Becali speră să fi dat o adevărată lovitură.

Gigi Becali a transferat şase jucători de la Şcoala Sportivă Ardealul, pentru a-şi întări grupele de copii şi juniori de la FCSB, iar Christian Tand a făcut deja pasul către prima echipă a roş-albaştrilor. Component al naţionalei României sub 18 ani, fundaşul central a fost chemat de Bogdan Argeş Vintilă la antrenamentele primei echipe.

100 de mii de euro a plătit Gigi Becali pentru cei şase jucători de la Şcoala Sportivă Ardealul, plus un procent de 20% din viitoarele transferuri. Cum patronul de la FCSB este în conflict cu Bogdan Planic şi este deja în căutarea unui fundaş central, Christian Tand a simţit ce înseamnă să se antrenze cu o echipă dni Liga I.

Transfer important reuşit de FCSB. "Becali a dat lovitura"

Christian Tand a fost dorit insistent şi de altă echipă din Liga I. Într-un interviu pentru fanatik.ro, preşedintele lui Sepsi Sf. Gheorghe, Cornel Şfaiţer, a recunoscut că l-a dorit şi el pe fundaşul central de 18 ani şi că Gigi Becali a dat lovitura cu acest transfer.

"Am văzut că Tand a ajuns să se antreneze cu prima echipă la FCSB. Sunt sigur că Gigi Becali a dat lovitura cu el şi o să vedeţi în timp dacă am dreptate.

Tand este un jucător interesant, pe care îl cunosc. L-am urmărit şi mi-a fost propus şi mie, dar nu am putut să-l aduc la Sepsi. Dacă aveam echipa a doua la Sf. Gheorghe, cu siguranţă, era la mine acum”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Sepsi.

Cei şase jucători transferaţi de FCSB de la Şcoala Sportivă Ardealul:

  • Cristian Tand - 18 ani - fundaş central
  • Rareş Trif - 18 ani - mijlocaş
  • Cătălin Vaida - 18 ani - atacant
  • Andrei Istrate - 17 ani - atacant
  • Denis Szep - 18 ani, mijlocaş
  • Lucian Moldovan - 18 ani - mijlocaş

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare