Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul de la miezul nopţii. Dan Petrescu, afacere mega-secretă în ultimele minute. Mutarea de senzaţie a CFR-ului

Transferul de la miezul nopţii. Dan Petrescu, afacere mega-secretă în ultimele minute. Mutarea de senzaţie a CFR-uluigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj continuă schimbările masive în lot după venirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică, iar antrenorul a încercat să mai scape de un jucător adus în vara acestui an.

Ulrich Meleke, Cătălin Itu şi Iasmin Latovlevici sunt ultimii doi jucători plecaţi de la CFR Cluj, iar campioana României speră să scape şi de Giedrius Arlauskis. În plus, Dan Petrescu a încercat să renunţe şi la serviciile lui Jonathan Rodriguez, fotbalist adus chiar în vara acestui an, de la FC Botoşani.

Macedonia de Nord - România a fost LIVE pe canalul nostru de YouTube, comentat şi analizat de Andrei Dumitru şi de Bogdan Socol

Cum mijlocaşul a fost anunţat deja de noul antrenor al campioanei României ca nu va prinde minute în următoarea perioadă, oficialii ardelenilor se înţeleseseră cu Sepsi pentru împrumutul fotbalistului, însă Jonathan Rodriguez n-a acceptat condiţiile impuse de şefii CFR-ului. Aceştia i-au cerut argentinianului să renunţe la banii pe care îi mai are de primit de la Cluj, însă mijlocaşul a refuzat şi a preferat să rămână în lotul campioanei României. 

Transferul de la miezul nopţii. Dan Petrescu, afacere mega-secretă în ultimele minute. Mutarea de senzaţie a CFR-ului

Sepsi s-a interesat de transferul său şi a aşteptat până în ultima clipă a perioadei de mercato să obţină semnătura fostului căpitan de la FC Botoşani. Dacă a ratat transferul lui Jonathan Rodriguez, echipa din Sf. Gheorghe a mutat în ultimele ore ale ferestrei de transferuri şi l-a adus pe Kevin Luckassen, împrumut un an de la Kayserispor.

"L-am vrut pe Rodriguez. Am fost tare aproape să-l luăm, ne-am fi completat excelent cu el şi cu Luckassen. Era un win-win.

Noi ne luam un jucător util, CFR scăpa de o cheltuială. Din păcate, băiatul nu a ajuns la un acord cu CFR şi a picat. La 23:55 toată lumea era la club şi aştepta un semn. N-a venit. Asta e!

Îmi pare rău, îl ştiu bine pe Rodriguez. Eu l-am adus la Botoşani. Ce să facem? Acum e tardiv totul”, a spus Cornel Şfaiţer pentru gsp.ro.

Venit în iulie de la FC Botoşani, din postura de jucător liber de contract, Rodriguez a bifat 14 partide în mandatul lui Marius Şumudică.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Jonathan Rodriguez în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare