Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul la care Becali nici măcar nu visa! Lovitura pe care FCSB a dat-o in Liga I. ”Dă gol din orice poziţie”

Transferul la care Becali nici măcar nu visa! Lovitura pe care FCSB a dat-o in Liga I. ”Dă gol din orice poziţie”galerie foto

FCSB

Comentarii

De-a lungul carierei sale în fotbal, Gigi Becali a adus mai mulţi fotbalişti cu care spera să dea marea lovitură. Veneau ca vedete şi nu se ştie exact cum plecau. Unii confirmau, alţii erau doar dezamăgiri uriaşe.

Pe 1 ianuarie 2008, FCSB îl transfera pe Andres Mendoza, unul dintre străinii cu cel mai bun CV pe care i-a avut Liga I. În momentul achiziţiei, Gigi Becali nici măcar nu se aştepta ca fotbalistul din Peru să aibă un asemenea impact la echipă.

A jucat doar 18 partide pentru FCSB, a marcat două goluri şi a bifat mai multe pase de gol. Era liderul steliştilor atunci când venea vorba de executarea fazelor fixe, iar foştii colegi nu l-au uitat nici acum.

Mendoza, la antrenament, în primele două săptămâni, avea probabilitate de 90% să marcheze şi dacă stătea acasă. Când se făceau exerciţii de finalizare, pur şi simplu era mondial. Dă gol din absolut orice poziţie. A fost o lovitură pe piaţa transferurilor”, a rememorat Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

De-a lungul carierei, Mendoza a evoluat pentru Club Brugge, Marseille sau Dinamo Moscova. Şi-a încheiat cariera în 2014, la 36 de ani, la Alianza Universidad.

Afla mai multe despre: becalifcsbmendozatransferradoi,  

viewscnt
Articole similare