Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tu te ocupi de asta?". Dorinel Munteanu nu este doar antrenor la Oţelul! A surprins cu ce mai face în club: "Nu am nicio problemă aici" | EXCLUSIV

"Tu te ocupi de asta?". Dorinel Munteanu nu este doar antrenor la Oţelul! A surprins cu ce mai face în club: "Nu am nicio problemă aici" | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu a depăşit, la Oţelul Galaţi, atribuţiile de antrenor. Datorită experienţei sale în fotbal, "Neamţul" a devenit manager tehnic. Pe teren munceşte pentru rezultatele cu echipa, apoi încearcă să atragă sponsori şi automat bani în club.

Dorinel Munteanu nu mai este doar antrenor la Oţelul. A râs, apoi a recunoscut cu ce se mai ocupă

Nou-promovata este una dintre surprizele campionatului. Văzut drept clubul cu ce mai slab lot din punct de vedere al valorii individuale, Oţelul Galaţi este pe locul al optulea, cu 20 de puncte, cu două sub zona play-off-ului. 

Pentru Orange Sport, Dorinel Munteanu a dezvăluit că are trei reguli clare aplicate jucătorilor, iar acestea au asigurat succesul până în acest moment al Superligii. 

De asemenea, Dorinel Munteanu a spus că nu există influenţe asupra sa, dar şi că se ocupă de atragerea banilor în la Oţelul. 

"Nu am nicio problemă aici. Eu am mână liberă să fac, pentru că sunt şi manager tehnic, pentru că e fişa postului. Problema nu e la patroni, mai nou e şi la primari. Eu, la Galaţi, am linişte, că suntem sponsorizaţi de primărie, iar domnul primar are încredere în mine. Eu am linişte să decid, să fac să meargă echipa. Vedeţi că stadionul e plin şi sunt alături de mine. 

Încerc să ţin pasul cu partea sportivă, dar nici nu este o tragedie. Nu suntem o echipă cu salarii neplătite de trei, patru luni. Avem mici întârzieri, dar le vom redresa la timp. De când am început am făcut tot ce e posibil ca să le dau linişte jucătorilor, inclusiv de a aduce sponsori", a declarat Dorinel Munteanu, pentru Orange Sport. 

Dorinel Munteanu: "Toate au fost făcute cu multă muncă"

Totuşi, activitatea asumată de a atrage sponsori a fost surprinzătoare. 

(n.r. - tu te ocupi de a atrage sponsori?) (n.r. - râde). Face parte din fişa postului. Nu ştiţi cum arăta clubul ăsta acum trei ani, dar acum ne ridicăm la nivelul Superligii. Toate au fost făcute cu multă muncă din partea mea şi a soţiei, a preşedintelui, a managerului. 

A fost plăcerea mea de a mă implica 100% de când am venit. Primăria e principalul finanţatorul, după Liberty şi sponsorii atraşi. 

Să sponsorizeze, da, pot veni (n.r. - firme). Statutul e făcut în aşa fel încât să nu se poată lua acţiuni. Noi nu avem un buget stabil ca alte echipe, de la începutul campionatului, îi primim cum îi primim şi îi gestionăm foarte bine. Au fost mici probleme cu întârzierile, dar le vom rezolva", a mai spus managerul tehnic al Oţelului, Dorinel Munteanu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanudorinel munteanu otelul galatiotelul galati superliga 

viewscnt
Articole similare