Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 5 fotbalişti, OUT de la Manchester United! Nume grele pe lista neagră a lui Ten Hag

ULTIMA ORĂ | 5 fotbalişti, OUT de la Manchester United! Nume grele pe lista neagră a lui Ten Hag

Manchester United

Comentarii

Manchester United pregăteşte o curăţenie importantă în lot, în perioada de transferuri din vara lui 2024, la finalul actualului sezon.

Cu Erik ten Hag pe bancă, Manchester United nu s-a ridicat nici în acest sezon la pretenţiile istoriei şi a fanilor, iar acum batavul se pregăteşte să facă curat în lotul echipei. "Diavolii roşii" au întocmit o listă cu nume grele de care vor să scape în vară.

Lista neagră a lui Ten Hag la Manchester United: Varane, Eriksen, Casemiro şi alţii

Concret, se pare că Manchester United vrea să scape de Raphael Varane, adus ca o mare lovitură de la Real Madrid, dar care a avut probleme de adaptare la fotbalul englez şi n-a fost folosit cu regularitate de Erik ten Hag. Un alt nume de pe listă este cel al veteranului Johnny Evans (35 de ani), care poate pleca liber.

Adus de asemenea ca un star, mijlocaşul brazilian Casemiro nu a mai dat randamentul scontat după un început excelent de aventură pe Old Trafford. Se pare că Manchester United vrea să-l vândă pentru a face rost de bani ca să-l transfere pe Amadou Onana de la Everton.

Anthony Martial, care îşi termină contractul în vara lui 2024, şi Christian Eriksen sunt ultimele două nume de pe lista lui Erik ten Hag. Dacă Martial îşi termină contractul, Eriksen şi-a pierdut statutul de titular la United şi, cum îş doreşte să joace meci de meci, despărţirea pare iminentă.

Cu şase etape înaintea finalului de sezon, Manchester United se află pe locul 7, în afara locurilor de cupe europene, cu 50 de puncte acumulate în 32 de etape.

Afla mai multe despre: manchester unitedcuratenieerik ten haglista neagra 

viewscnt
Articole similare