Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mitriţă reacţionează după scandalul de la naţională. Mesaj războinic al mijlocaşului de la New York City FC

ULTIMA ORĂ | Mitriţă reacţionează după scandalul de la naţională. Mesaj războinic al mijlocaşului de la New York City FCgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Mijlocaşul echipei New York City FC, Alexandru Mitriţă, a reacţionat, joi, prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare, referitor la criticile care i s-au adus după meciul dintre echipa naţională a României şi reprezentativa Suediei.

Fotbalistul pentru care newyorkezii au plătit opt milioane de euro, în iarnă, pentru a-l transfera de la Universitatea Craiova, a fost schimbat de selecţionerul Cosmin Contra la pauza meciului pierdut în Suedia, 2-1.

Ulterior, Mitriţă a văzut din tribune meciul câştigat de tricolori împotriva Insulelor Feroe, scor 4-1, la Cluj-Napoca. Contra şi-a motivat decizia prin faptul că mijlocaşul de 24 de ani a dat dovadă de lipsă de interes la antrenamentele de dinaintea partidei.

"Răutatea voastră nu ma doboară, mă face mai puternic!", le-a transmis Mitriţă contestatarilor săi, într-o postare pe Instagram.

Într-o intervenţie la Telekom Sport, Contra a subliniat că decizia de a nu miza pe mijlocaşul lui New York City la meciul de la Cluj-Napoca nu a venit pe fondul unui conflict cu jucătorul, aşa cum s-a vehiculat.

"Niciodată. Niciun jucător, de când sunt la echipa naţională, nu mi-a dat nicio replică, indiferent de felul în care s-au purtat discuţiile. Există respect din partea mea şi din partea jucătorilor şi nu a existat niciun conflict, chiar dacă multă lume doreşte asta. A fost o decizie tactică.

Datele pe care le avem acum şi felul în care l-am văzut eu m-au făcut să decid asta. Asta a fost decizia mea. La echipa mea trebuie să vină jucători care să dea totul pe teren, pentru că, până la urmă, asta este important.

Să nu se creadă că Mitriţă a fost lăsat afară din lot pentru prestaţia sa din primele 45 de minute. A venit din America, de la alt fus orar, eu l-am văzut bine la antrenament înaintea jocului şi nu aveam motive să cred că din punct de vedere mental şi fizic să cred că nu va fi la înălţime cu Suedia. Se întâmplă să prinzi o zi mai proastă. Dar nu a fost asta, ci ce am văzut la antrenamentele de după meciul cu Suedia", a spus Contra.

milioane de euro este cota lui Mitriţă, conform Transfermarkt.de

7 selecţii are Mitriţă la echipa naţională, fără să marcheze

8 milioane de euro a plătit New York City pentru serviciile lui Mitriţă

Afla mai multe despre: mitrita 

viewscnt
Articole similare