Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimatumul lui Gigi Becali pentru fotbalistul adus în această iarnă: "Dacă mai joacă aşa... du-te tată"

Ultimatumul lui Gigi Becali pentru fotbalistul adus în această iarnă: "Dacă mai joacă aşa... du-te tată"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este nemulţumit după prestaţia lui Luis Phelipe din remiza FCSB-ului cu Farul, scor 1-1.

FCSB a remizat pe teren propriu cu scorul de 1-1 împotriva campioanei sezonului trecut din Superliga, Farul Constanţa. Campioana şi vice-campioana sezonului trecut au avut parte de un meci plin de faze controversate. 

Patronul grupării "roş-albastre" este complet nemulţumit de prestaţia atacantului său brazilian adus în această iarnă de la Poli Iaşi. Finanţatorul liderului din Superliga l-a avertizat pe Phelipe şi i-a oferit un ultimatum, deşi prestaţiile fotbalistului până la partida cu Farul au fost de apreciat.

Gigi Becali: "Noi jucăm în viteză"

"Vor fi şanse pentru el, (n.r. Luis Phelipe) că am încredere în talentul lui, numai că.. Dacă mai joacă 2-3 meciuri aşa.. hai la revedere, du-te tată. Nu contează, am pierdut. Noi nu aşteptăm aici, noi jucăm în viteză, ţac-pac. Nu ai văzut? Când vine minge nu mai stă să o preia.

Tzang, zang, tzang, zang, bam, gol!", a spus Gigi Becali, la palat.

Luis Phelipe a rezistat o repriză împotriva celor de la Farul Constanţa, la pauză a fost schimbat cu Florinel Coman. De la venirea fostului jucător de la Poli Iaşi la FCSB, Phelipe a bifat 180 de minute pe parcursul a trei partide.

90 de minute împotriva lui UTA, în victoria liderului din Superliga cu 4-0, 45 de minute cu Universitatea Craiova, în victoria cu scorul de 3-0, şi prima repriză a meciului cu Farul, scor 1-1.

Luis Phelipe a fost transferat în această iarnă de la Poli Iaşi, pentru 200.000 de euro şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer păstrat de gruparea din Copou.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliluis phelipe 

viewscnt
Articole similare