Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre plecarea lui Tănase: ”Cine are trei milioane şi se va înţelege cu băiatul îl va avea. În Germania e interes”

Ultimele detalii despre plecarea lui Tănase: ”Cine are trei milioane şi se va înţelege cu băiatul îl va avea. În Germania e interes”

FCSB

Comentarii

Cariera lui Florin Tănase la FCSB se apropie de sfârşit, iar Giovanni Becali oferă ultimele detalii despre plecarea sa de la formaţia ”roş-albastră”.

Odată cu plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, şi alţi jucători ai FCSB-ului se gândesc la un transfer. Aflat la Bucureşti încă din 2016, Florin Tănase nu şi-a ascuns dorinţa de a pleca de la echipa finanţată de Gigi Becali, iar acum poate fi şansa sa.

Decarul FCSB-ului a semnat o prelungire de contract cu clubul, cu o clauză de reziliere de doar trei milioane de euro. patronul voia cinci milioane înainte, dar a fost dispus să facă acest compromis pentru a se asigura că nu îl pierde gratis pe căpitanul său, când îi expira înţelegerea iniţială, la finalul sezonului actual.

Cu Olimpiu Moruţan la aeroport, însoţindu-l înspre Turcia, Giovanni Becali a vorbit şi despre transferul lui Tănase. Impresarul a dezvăluit că l-a oferit pe decarul FCSB-ului la diverse cluburi, inclusiv câteva echipe din Germania, care ar fi interesate de serviciile sale.

Giovanni Becali oferă ultimele detalii despre plecarea lui Tănase

”În Turcia e deschisă perioada de mercato până pe 7 (n.r. septembrie), dar cred că s-a terminat cu jucătorii la Galatasaray, probabil alte cluburi, gen Trabzon. Alţi jucători care sunt pe aici şi nu sunt mulţumiţi la echipele lor de club.

Despre Tănase am anunţat cluburile din Germania care sunt interesate de el, că de acum două săptămâni Tănase e liber pentru trei milioane. Cine are trei milioane şi se va înţelege cu băiatul îl va avea pe Tănase.

Între timp, Tănase e aici, a prelungit, are un viitor asigurat la Steaua (n.r. FCSB), dă goluri la Steaua, salvează echipa în momente când nu prea merge, cam şchioapătă şi Tănase vine şi aduce un punct.

E un punct bun pentru Steaua cu noul antrenor, s-a făcut că FCSB a jucat alt fotbal ieri, dar să sperăm că Iordănescu încet, încet o va pune pe linia de plutire şi să micşoreze puţin avantajul pe care îl are CFR-ul faţă de ei”, a declarat Giovanni Becali.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tănasegiovanni becalitransfer tănase 

viewscnt
Articole similare