Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre următorul transfer de la FCSB. Gigi Becali a fost convins uşor: ”L-a văzut şi i-a făcut ofertă” | EXCLUSIV

Ultimele detalii despre următorul transfer de la FCSB. Gigi Becali a fost convins uşor: ”L-a văzut şi i-a făcut ofertă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a confirmat că FCSB a înaintat clubului Urartu o ofertă pentru fundaşul Nana Antwi. În direct la Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului bucureştean a dezvăluit că Gigi Becali l-a remarcat pe ghanez în dubla pe care campioana Armeniei a jucat-o în compania Farului, în turul doi de calificare pentru grupele Conference League.

FCSB este aproape să transfere un fundaş dreapta. MM Stoica: ”Gigi i-a făcut ofertă”

Mihai Stoica a confirmat informaţiile GSP şi a a declarat că FCSB este interesată de fotbalistul lui Urartu. Oficialul vicecampioanei a dezvăluit că oferta înaintată de FCSB nu este una foarte generoasă, având în vedere că ghanezul va rămâne liber de contract în vara anului viitor.

”Am înţeles că Gigi a făcut o ofertă. El termină contractul în vară. E greu să faci o ofertă mare, când se termină contractul în vară. Dacă vor accepta o sumă...nu ştiu dacă e derizorie, nu ştiu cum vor decurge lucrurile. E un fotbalist pe care Gigi l-a văzut când campioana României, Farul, a jucat împotriva celor de la Urartu.

Dacă joci în cupele europene şi ai obiectiv grupele, poţi să joci fără jucători sub vârstă. Şi Gigi schiţează o echipă pe care el o consideră competitivă în Europa. Acolo, nu ai nevoie de jucători sub vârstă”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FC Urartu a dat piept cu Farul Constanţa în turul doi al calificărilor pentru grupele UEFA Conference League. Nana Antwi a fost integralist atât în tur, cât şi în retur, mai mult decât atât, a reuşit să marcheze un gol în partida disputată în Armenia. De-a lungul carierei ghanezul a mai evoluat pentru Lori (Armenia) şi Tanta ( Egipt).  
  • Nana Antwi (24 de ani) este cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimihai stoicafarulurartunana antwi 

viewscnt
Articole similare