Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul "tun" al lui Solari. Aproape demis, antrenorul Realului îl atacă fără perdea pe Isco

Ultimul "tun" al lui Solari. Aproape demis, antrenorul Realului îl atacă fără perdea pe Isco

Real Madrid

Comentarii

Santiago Solari este aproape demis de la Real Madrid, după umilinţa din UEFA Champions League, cu Ajax, chiar pe teren propriu, dar antrenorul argentinian pare mai preocupat de continuarea conflictului cu Isco.

Isco şi Solari se află într-un conflict deschis încă de la sosirea argentinianului pe banca lui Real. Înainte de posibil ultimul meci ca antrenorul lui Real Madrid, Solari l-a atacat fără perdea pe Isco: "Problemele disciplinare le rezolvăm intern", a spus antrenorul după ce jucătorul a refuzat să se urce recent în autobuzul echipei. 

În aceeaşi conferinţă de presă, Solari a dezvăluit motivul pentru care spaniolul nu prinde primul "11" al lui Real: "Pentru a juca, trebuie să fii într-o formă fizică bună, iar apoi trebui să rămâi în această formă", a comentat antrenorul. â

După înfrângerea cu Ajax, presa spaniolă a scris că este o chestiune până când Solari va fi demis, urmând ca meciul cu Valladolid să fie ultimul. Află mai multe detalii AICI despre posibilul înlocuitor al lui Solari.

Real Valladolid - Real Madrid se joacă duminică, de la ora 21:45, la Telekom Sport 2. 

Afla mai multe despre: solariiscoreal madrid 

viewscnt
Articole similare