Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umilinţă TOTALĂ pentru Gigi Becali. E cea mai mare lovitură primită de patronul de la FCSB. Steaua a făcut marele transfer şi a "furat" jucătorul

Umilinţă TOTALĂ pentru Gigi Becali. E cea mai mare lovitură primită de patronul de la FCSB. Steaua a făcut marele transfer şi a "furat" jucătorulgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are un start excelent de sezon, iar Gigi Becali s-a declarat mulţumit, după victoriile obţinute de echipa sa, toate cu acelaşi scor, 3-0, în duelurile din Liga I şi din preliminariile Europa League.

Toni Petrea a făcut spectacol pe banca celor de la FCSB în primele trei meciuri oficiale din noul sezon. Antrenorul roş-albaştrilor a reuşit să se impună în toate cele trei partide cu acelaşi scor, 3-0, iar Gigi Becali este în culmea fericirii. Astra Giurgiu, FC Shirak şi FC Viitorul au fost victimele celor de la FCSB în actuala stagiune, iar transferurile făcute de patronul roş-albaştriolor încep să se acomodeze la echipă şi să se impună în formula lui Toni Petrea.

Alexandru Buziuc şi Sergiu Buş i-au luat faţa lui Adrian Petre şi îşi împart locul în atacul deţinătoarea Cupei României, în timp ce, Marius Briceag a evoluat şi el 44 de minute în cele trei meciuri disputate de FCSB. Mai mult, roş-albaştrii continuă să crească şi să promoveze jucători din propria academie, strategie începută de Gigi Becali în ultimele sezoane, când a transferat cei mai buni tineri jucători din ţară.

Umilinţă totală pentru Gigi Becali. Lovitură dată de Steaua pentru FCSB

Mulţi au făcut pasul spre prima echipă, aşa cum a fost şi cazul lui Emilian Pacionel, puştiul care a impresionat în octombrie 2017, când a debutat pentru prima echipă a celor de la FCSB. Nicolae Dică l-a trimis atunci în teren pe tânărul de 16 ani, care s-a distrat cu jucătorii Sănătăţii Cluj, într-o victorie categorică obţinută de roş-albaştri în Cupa României, scor 6-1.

"Pacionel are 16 ani, figura unui copil de 9 ani şi vede fotbalul ca un fotbalist bun de 30 de ani. A avut o evoluţie entuziasmantă. Când am fost prima oară să-l văd cu Dică la juniori, parcă îl priveam pe Florin Cernat" , declara Mihai Stoica, în octombrie 2017.

Însă, după debutul entuziasmant de la FCSB, Emilian Pacionel n-a mai prins minute şi a ajuns să se despartă de echipa patronată de Gigi Becali. Surprinzător, acum a dat probe la rivala din instanţe a celor de la FCSB, Steaua. Cu planuri de promovare în Liga a II-a, Daniel Opriţa şi-a pregătit lotul cu cea mai mare atenţie, iar Pacionel este unul dintre jucătorii care l-au impresionat în perioada de pregătire.

"A venit şi Pacionel, iar la cum a jucat, sunt hotărât să îl opresc. Cam acesta este lotul nostru pentru noul sezon, iar dacă mai apare vreun junior special, încercăm să-l luăm, dar seniori nu mai aducem" , a spus Daniel Opriţa înainte de startul noului sezon.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare