Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost atacant al lui Dinamo, furios după ce Filip şi Matei au fost excluşi din lot: ”Nu sunt de acord ca mereu românii să fie pedepsiţi”

Un fost atacant al lui Dinamo, furios după ce Filip şi Matei au fost excluşi din lot: ”Nu sunt de acord ca mereu românii să fie pedepsiţi”

Dinamo București

Comentarii

Marius Alexe a reacţionat urât la excluderea lui Cosmin Matei şi Steliano Filip din lotul lui Dinamo.

Dinamo trece prin cele mai grele clipe din istoria clubului, iar luminiţa de la capătul tunelului începe să se stingă uşor, uşor.

Fără victorie în Liga 1 de pe 2 august, din a treia etapă a Ligii 1, ”câinii” sunt favoriţi la retrogradare şi se află la doar două puncte în faţa Academicii Clinceni, codaşa campionatului.

În urma ultimei înfrângeri suferite, chiar împotriva formaţiei ilfovene, Mircea Rednic a luat nişte măsuri drastice. Steliano Filip şi Cosmin Matei au fost excluşi din lot.

Cei doi fotbalişti, reveniţi la Dinamo pentru a pune umărul la salvarea clubului, au fost trimişi să se antreneze separat din pricina prestaţiilor dezamăgitoarea din ultimele meciuri.

Cei doi nu sunt primii fotbalişti daţi afară din lot de Rednic, după ce ”Puriul” îl exclusese din lot şi pe Sorescu, fotbalist ce se afla în formă bună înaintea venirii noului antrenor.

Lotul lui Rednic este complet diferit faţă de cel folosit de Bonetti în debutul sezonului, când Dinamo a obţinut unicele victorii din această stagiune a Ligii 1.

Lotul de atunci era format exclusiv din români, cu juniori şi fotbalişti de la a doua echipă formând o bună parte din echipă.

Un fost atacant al lui Dinamo, furios după ce Filip şi Matei au fost excluşi din lot

După venirea lui Rednic, o multitudine de străini au fost aduşi în Ştefan cel Mare, iar Marius Alexe este revoltat că nu şi aceştia sunt învinuiţi pentru forma slabă.

Fostul atacant din Ştefan cel Mare a recunoscut că este foarte nemulţumit de faptul că doar jucători români sunt învinuiţi la Dinamo, dând exemplu timpul petrecut de el în afară, ca fotbalist.

Eu nu sunt de acord ca mereu românii să fie pedepsiţi. Eu când am fost plecat din România eram scos la răspundere mereu când nu jucam bine.

La noi este invers, scoţi la răspundere fotbaliştii români, iar străinii sunt lăsaţi la o parrte, încercămn să uităm de ei”, a declarat Marius Alexe.

Afla mai multe despre: excludere 

viewscnt
Articole similare