Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost internaţional român apără decizia lui Bratu de a îl lăsa pe bancă pe Drăguşin la amicalul cu Georgia: ”Dacă nu ai meciuri în picioare...”

Un fost internaţional român apără decizia lui Bratu de a îl lăsa pe bancă pe Drăguşin la amicalul cu Georgia: ”Dacă nu ai meciuri în picioare...”
Comentarii

Radu Drăguşin nu a fost titular în amicalul României U21 împotriva Georgiei, iar impresarul său a criticat decizia selecţionerului. Însă, Marius Niculae l-a apărat pe Florin Bratu şi a afirmat că Drăguşin va prmi şanse, odată ce va avea meciuri în picioare.

România U21 a disputat marţi un amical împotriva Geroegiei, încheiat 1-1. Radu Drăguşin, unul dintre cei mai promiţători tineri ”tricolori”, a fost lăsat pe bancă de selecţionerul Bratu, fiind introdus doar în minutul 82.

Decizia antrenorului naţionalei noastre mici l-a scandalizat pe Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, care a criticat dur decizia lui Florin Bratu. Însă, Marius Niculae, fost coechipier al selecţionerului, i-a luat apărarea acestuia şi a afirmat că motivul pentru care tânărul fundaş al lui Juventus nu a fost titular este pentru că nu avea meciuri în picioare.

Un fost internaţional român, despre decizia lui Florin Bratu de a îl lăsa pe bancă pe Radu Drăguşin la amicalul cu Georgia

Selecţionerul hotărăşte cine joacă, el ştie foarte bine ce nivel fizic are. Eu am fost fotbalist şi ştiu foarte bine că dacă nu ai meciuri în picioare, este foarte greu să joci la nivel înalt. Dar şi azi i s-a acordat o şansă, i se va acorda şi în continuare, probabil schimbând echipa acum va avea mult mai multe meciuri la echipa de club şi va veni la un nivel foarte bun la echipa naţională”, a declarat Marius Niculae.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaromânia u21florin bratumarius niculae 

viewscnt
Articole similare