Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Craiova a explicat eşecul cu U Cluj: ”Am marcat trei goluri şi am primit patru. Nu mă aşteptam”

Un jucător de la Craiova a explicat eşecul cu U Cluj: ”Am marcat trei goluri şi am primit patru. Nu mă aşteptam”

FC U Craiova

Comentarii

Jucătorul celor de la U Craiova 1948, Aurelian Chiţu (32 de ani), a tras concluziile după un nou eşec al formaţiei oltene în noul sezon.

U Craiova 1948 a pierdut, pe teren propriu, cu U Cluj, scor 3-4, în primul meci al etapei cu numărul trei din Superliga României.

Trei jucători au reuşit dubla: Chiţu, Nistor şi Chipciu. Sidibe, de la Craiova, a marcat şi el un gol.

La finalul meciului, unul dintre jucătorii care au reuşit ”duble”, Aurelian Chiţu, a reacţionat şi a tras un semnal de alarmă pentru echipa sa.

U Craiova 1948 are zero puncte după primele trei etape din Superligă. Echipa finanţată de Adrian Mititelu a pierdut, pe rând, cu FCSB (1-3), cu Sepsi (0-1) şi U Cluj (3-4).

”E o seară foarte proastă. După al doilea gol, am crezut că avem meciul sub control, nu am reuşit să ţinem de rezultat. La 3-2 am mai avut o şansă, nici atunci nu am reuşit, e doar vina noastră.

Vom vedea ce vom face în viitor, dar e clar că nu e ok. Ne apasă, normal! E foarte trist, dar nu avem ce face, trebuie să mergem înainte. Am marcat trei goluri şi am luat patru, au fost mai buni, asta a fost. Mergem la meciul următor şi vom încerca să câştigăm.

Avem aşteptări mari, din păcate am pornit foarte prost. Nu e nimic pierdut. Clar putem să redresăm, nu cred că am jucat atât de rău, dar am luat goluri prea uşor.

Am marcat două goluri, dar degeaba. Suntem supăraţi, nu ştiu ce să zic, nu mă aşteptam să pierdem. Sper sa trecem peste cât mai repede”, a declarat Chiţu, după meci.

De asemenea, nici măcar Nicolae Dică nu a reuşit, cel puţin momentan, să aducă şocul pozitiv la echipa din Bănie, care o va întâlni pe FC Botoşani, în runda viitoare.

Afla mai multe despre: u craiova 1948superligaaurelian chitu 

viewscnt
Articole similare