Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un membru al Generaţiei de Aur face praf echipa naţională: ”Schimbările pot să ducă doar la un dezastru. Nu excelăm la niciun capitol, suntem slabi”

Un membru al Generaţiei de Aur face praf echipa naţională: ”Schimbările pot să ducă doar la un dezastru. Nu excelăm la niciun capitol, suntem slabi”
Comentarii

Vorbind despre echipa naţională înaintea meciurilor din preliminariile pentru Campionatul Mondial, Dorinel Munteanu i-a făcut praf pe jucători şi pe selecţioner.

România se află faţă în faţă cu ultima sa şansă de a ajunge la Mondial. Cu doar trei puncte după trei meciuri. ”tricolorii” sunt obligaţi să recupereze în partidele ce urmează, dacă speră să ajungă în Qatar în 2022. Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord sunt echipele care ne stau în drum în meciurile din spetembrie.

Jucătorii convocaţi au presiune şi aşteptări imense pe umerii lor, însă Dorinel Munteanu se aşteaptă la acelaşi lucru ca în ultimele pauze competiţionale. După ce România a pierdut ultimele patru partide consecutiv, membrul Generaţiei de Aur este de părere că ”tricolorii” vor dezamăgi din nou.

Un membru al Generaţiei de Aur face praf echipa naţională

”Meciul cu Islanda trebuie să-l gândim ca şi cum ar fi ultimul joc. Avem nevoie de o concentrare maximă la nivelul echipei. Îmi este greu să cred că după atâtea schimbări vom putea arăta ca o echipă competitivă, compactă. Suntem slabi, ce să spun.

Cunoaştem foarte bine istoria acelui meci de baraj, cam ştim ce pot, şi la ei a fost un schimb de generaţie. La meciul respectiv au fost jucători care, practic, au fost convocaţi pentru ultima dată. Acum trebuie să abordăm la victorie jocul.

Putem să sperăm la un loc de baraj. Ne-am propus nouă puncte din primele trei jocuri şi am obţinut doar trei. Speranţa trebuie să moară ultima şi trebuie să avem încredere că putem să ne trezim în ceasul al 12-lea.

Nu excelăm la niciun capitol. Primim goluri foarte uşor, marcăm foarte greu. Sunt foarte multe schimbări, asta nu poate să ducă decât la dezastru, nu la o echipă omogenă. Avem meciul cu Islanda în faţă, vedem ce putem scoate din acest meci.

În Bucureşti, cred că interesul nu este foarte mare, chiar dacă se va juca pe Arena Naţională (n.r. - meciul cu Liechtenstein), vor veni puţin spectatori. În provincie cred că ar veni mai multă lume, se va bucura de fotbal, să vadă echipa naţională. Cu o victorie în Islanda e clar că va veni mai mult public, să sperăm că vor veni mulţi oameni, dar tot nu cred că va fi stadionul plin.

Islanda este într-o cădere de formă. Rezervele mele sunt că, aşa multe schimbări şi jucătorii care vor debuta, au două variante. Ori nu vor mai fi convocaţi, ori să facă un meci senzaţional şi să progreseze. Nu văd o problemă terenul sau gabaritul islandezilor”, a declarat Dorinel Munteanu, la Pro X.

Afla mai multe despre: echipa naţionalădorinel munteanumirel rădoi 

viewscnt
Articole similare